Grattis Malin - Årets Förnyare 2021

aarests foernyare 533x533

Nu har vi delat ut priset "Årets Förnyare" för tredje gången. I år gick priset till Malin Sträng, Värmdö kommun.

Motivering:

Årets pristagare går i bräschen för innovation och nytänk. De som har röstat på den här personen har beskrivit henne som engagerad, innovativ, driven, nytänkande och med ett stort mod.

Malins engagemang sträcker sig gränsöverskridande och sällan har vi skådat en så färgsprakande person med högt flygande plan(er) för att förenkla digitaliseringsprocessen.

"Årets vinnare ger Happy Socks ett ansikte”

Malin är initiativtagare till ”Gränslös innovation – ett drönarprojekt”. Genom nytänkande koordinatsätts gränspunkter på ett helt nytt och oprövat sätt. Malin uppvisar stark drivkraft och mod, men också tillit till innovationens kraft och möjligheter att överbrygga hinder. Att ha förmågan att inte låta sig styras av förutfattade meningar eller dra för snabba slutsatser, gör att utvecklingsprojekt av denna karaktär får en stabil framdrift. Dessutom alltid med ett leende.

Malin är Kart och GIS-chef i Värmdö kommun, som bedriver digital utveckling i syfte att erbjuda ett smartare Värmdö till sina medborgare. Malin bidrar till att göra fler än Värmdö smartare. 





2021-09-15