Missa inte årets roligaste träff!

hund

Kom du just på att du har glömt att anmäla dig till Användarträffen? Ingen fara - vi har flyttat sista anmälningsdagen till den 29 juli.

Och du - en buss går direkt från Svartön till Flygplatsen, så du hinner vara med på studiebesöket även om du ska med flyget kl. 15.50 eller 16.00.

Tillsammans med vår värdkommun Lumire, hälsar vi dig varmt välkommen till Luleå och årets Användarträff. Vi bjuder på nyheter i våra program och många inspirerande föredrag. Bland annat berättar Lumire om vad som händer i Norrbotten och Luleå samt hur de jobbar i VA-banken. Vi får också veta hur läcksökning med hjälp av hund går till. Så klart träffar du också utställare och branschkollegor från hela Sverige. 

Konferensen hålls på Kulturens Hus i Luleå och vi bor på Clarion Hotel Sense som ligger mittemot Kulturens Hus. 

Kvällens middag tar oss tillbaka till det sköna 60-talet - så glöm inte att packa ner tidstypiska kläder och se fram emot en kväll med svängig 60-talsmusik från Lumires egna coverband - Petra and the Pipers!

All information, program och anmälan hittar du här!  Vi fyller på med information löpande, så kika in med jämna mellanrum. 

Ska du med flyget 15.50 eller 16.00?
Du behöver inte missa studiebesöket för att du ska med något av eftermiddagsflygen till Stockholm. En av bussarna kör direkt från Svartön till Flygplatsen, så du är på flygplatsen kl. 14.50 - i god tid för att hinna till boarding. 

Har du endast handbagage? Ombordstigning stänger 20 minuter innan avgång. 
Har du väskor att checka in? Incheckning/bagageinlämning stänger 45 minuter innan avgång. 

Säkra din plats och anmäl dig redan idag - men allra senast den 4 juli. 
Vi ses i Luleå den 11-12 september!2024-07-05