• clarion topp
  • foeredrag topp
  • fruktfat topp
  • konferens topp
  • restaurang topp
vamaessan bild

Utställare

På plan 2, en trappa upp från konferenslokalen, träffar du våra trevliga utställare. Under onsdagen pågår det tävling i montrarna - ta chansen att prata med utställarna samtidigt som du kan vinna fina priser!

Här ser du vilka utställare du träffar på Användarträffen 2023.
Listan fylls på allt eftersom.

Vill du ställa ut på Användarträffen? Läs mer här!

svapipe

Svapipe

Svapipe är ett specialistföretag med fokus på underhållstjänster såsom ledningsinventering med rök samt effektiv luft-/vattenspolning.

Monter nr: 10
Svapipe.se

svatek

Svatek

Svatek är en av de entreprenörer som har längst erfarenhet av relining. Sedan 1994 har vi hjälpt kommunala och statliga nätägare samt processindustrier att renovera sina ledningsnät.

Monter nr: 11
Svatek.se

pollex

Pollex

Vi rensar, förnyar och utreder ditt ledningsnät

Monter nr: 9
Pollex.se

nds

NDS Nordic drilling System

På NDS utför vi schaktfritt ledningsbyggande med varierade borrningsmetoder. Vi håller en hög leveranssäkerhet på våra tjänster och är specialist på arbetet vi utför. Det är viktigt för oss med regelbunden kompetensutveckling, vi uppdaterar kontinuerligt vår maskinpark och besöker ofta våra leverantörer för att lära oss om det senaste inom branschen. Genom våra miljövänliga metoder sparar vi in på vår natur samtidigt som vi effektivt löser dina problem.

Monter nr: 8
nds.se

logotype_sweco

Sweco

Tillsammans med våra kunder utvecklar Swecos 20 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Vår ambition är att vara våra kunders mest relevanta samarbetspartner och tillsammans hjälpa dem att lösa deras utmaningar.

Monter nr: 4
sweco.se

aarsleff

Aarsleff

Marknadsledande inom schaktfri ledningsförnyelse i mark och relining i fastigheter. Entreprenadverksamheten är projektorienterad, snabb och specialiserad. I huvudsak utnyttjar vi Aarsleffs Flexibla Foder för att bygga nya ledningar i de befintliga. Vi förnyar hundratals meter per dag i de flesta förekommande dimensioner och tvärsnitt. Det sker med färre schakter, mindre störningar med effektiv planering och minskad CO2belastning. 

Monter nr: 3
aarsleff-rorteknik.se

aqua robur rund

Aqua Robur Technologies AB

INNOVATIVT | ANVÄNDARVÄNLIGT | SÄKERT - IoT-lösningar till vatten- och avloppssektorn som bidrar till att reducera läckage, vattenbrist, översvämningar etc. Helhetslösning med sensorer, trådlös radioteknik för dataöverföring, visualisering, analys, larm och rapportering i webportal eller integration till SCADA. Hög innovationsgrad, unika energialternativ och sensorteknik.

Monter nr: 1
aquarobur.se

le34

LE34

LE34 är närvarande lokalt, nationellt och globalt. Till lands, till sjöss och i luften. Det innebär att vi har en insikt i lokala förhållanden och deras relation till det som händer globalt. Det gör oss stabila, men samtidigt flexibla och med en helhetssyn. Och det är i sin tur en garanti för att vi alltid befinner oss nära våra kunder – oavsett uppdragets storlek och dess geografiska läge.

Monter nr: 12
le34.dk/se/