Våra medarbetare

Växjö

Vårt fikarum i Växjö

Kontakta oss

0470-74 06 20
Skicka e-post

Besöksadress

Reveljgränd 5
352 36 Växjö

anne_175x175

Anne Wolgast

Vd
070-269 47 21
Skicka e-post

Avekis vd älskar att lösa problem och hittar största inspirationen under kajakturerna i sjön Åsnen. Är väldigt mån om att alla medarbetare trivs och får möjlighet att utvecklas. Det roligaste med att driva Aveki tycker hon är när hon får möjlighet att göra kundernas vardag lite enklare och bättre. 

caroline_webb

Caroline Carlsson

Kommunikatör
070-345 92 90
Skicka e-post

Kommunikatör med järnkoll på företagets marknadsföring och kommunikation. Blir glad när någon hör av sig med tips till nyhetsbreven, webben eller Facebooksidan :-)

När hon är ledig gillar hon att laga mat, baka och umgås med familj och vänner. Har en förkärlek för de österrikiska alperna, såväl snötäckta som grönskande.

Daniel_L_låg_webb

Daniel Lönnblom

Utvecklare
070-672 47 15
Skicka e-post

Är ursprungligen från Västervik men flyttade till Växjö 2000 för att studera datavetenskap vid Växjö universitet. 

Har jobbat som systemutvecklare/konsult främst inom .Net och C#. 
På Aveki jobbar han med utveckling av våra produkter.

På fritiden umgås han gärna med sin sambo och deras två barn samt fixar med huset.

Klas_webb

Klas Holm

Konsult
0706-69 47 20
Skicka e-post

Började som ingenjör på Aveki våren 2015 och jobbar främst med support och rapportärenden.

I grunden är han utbildad inom Skogs- och träteknik
från Linnéuniversitetet, men har ett stort privat intresse inom många IT-relaterade områden. 

På fritiden hämtar Klas energi från vänner och naturen samt brinner väldigt mycket för resor. 

Linn_webb

Linn Gunnarsson

Konsult
0706-22 47 20
Skicka e-post

Linn är GIS-ingenjör och jobbar bland annat med programinstallationer och support. Hon har läst GIS vid Lunds universitet och har tidigare jobbat som GIS-specialist i USA med bland annat översvämningskartering och uppdatering av lokala VA-system.

Fritiden spenderar hon helst i en skidbacke och drömmer om turåkning i franska alperna.

Marie_låg_webb

Marie Ansmo

Konsult
0730-54 17 77
Skicka e-post

Skåning som flyttade till Kiruna för att studera till GIS-ingenjör. Är kundansvarig för VA-banken där hon gör allt från implementering, införande, uppgradering, support och konsult av våra produkter. Fritiden går åt till barnens aktiviteter och löpning. 

Mattias_webben

Mattias Andersson

Konsult
0733-82 47 22
Skicka e-post

Energi- och miljöingenjör från Mälardalens högskola. Har tidigare arbetat som miljöinspektör samt med mark och VA-projektering. Håller i VA-bankens utbildningar och jobbar i vår support.

Mike_webb

Mike Fredriksson

Utvecklare
0703-92 86 43
Skicka e-post

Systemutvecklare som specialiserat sig på C#.Net. Är ansvarig för utvecklingen av bland annat VA-banken och Verk. Tycker om att spendera fritiden med sand mellan tårna spelandes beachvolleyboll. Har jobbat på Aveki sedan 2007 och är delägare sedan 2011.

Miro_webb

Miro Cepciansky

Utvecklare
0703-14 47 24
Skicka e-post

Miro är Civilingenjör i Teknisk Fysik vid LTH. Är huvudansvarig för utvecklingen av Svenskt Vattens webbsida för statistik, VASS, men programmerar även VA-banken samt en del moduler. Svensk veteranmästare i Triathlon 2013 och 2014. Har jobbat på Aveki sedan 2002.

christel

Christel Flykt

Ekonomi och Administration
070-56719 88
Skicka e-post

Christel har hand om ekonomin på Aveki och du träffar henne även i vår support. 

På fritiden blir det många långpromenader med hunden Frank och hon pysslar gärna med blommor. Hon älskar att resa och Bali är en stor favorit som hon gärna återkommer till. 

Andreas_webb

Andreas Petersson

Konsult
070-572 47 22
Skicka e-post

Rutinerad VA-konsult som tidigare arbetat i huvudsak med utredningar gällande tillskottsvatten till spillvattensystemen, från mätdatainsamling, analys till att ta fram kostnadsberäknade åtgärder. Han är utbildad systemvetare som efter 15 år nu är lagspelare på Aveki.

När Andreas inte arbetar hittar ni honom på något träningspass, i köket, trädgården eller avslappnad i soffan.

tom_webb

Tom Wilhelmsson

Utvecklare
070-480 18 51
Skicka e-post

Tom är högskoleingenjör i datateknik och har jobbat med utveckling mot databaser i över 10 år. Han jobbar främst med utveckling av VA-banken och dess moduler.

På fritiden idrottar han gärna och då är det oftast volleyboll och mountainbike som gäller.

När tillfälle ges sticker Tom gärna ut på en fisketur - och han kan skryta med att en gång ha fått upp två fiskar samtidigt. En abborre som nappade på masken och sedan en gädda som hade bitit sig fast i abborren!
 

sofie_120x175

Sofie Backö

Konsult
070-5724729
Skicka e-post

Sofie är en pigg och glad tjej med en bakgrund som konsult inom vatten & avlopp samt förorenad mark. Nu är hon en av medarbetarna i vårt härliga gäng och jobbar främst med support och konsultationsärenden.

Att inte göra någonting på fritiden är inte Sofies grej då hon vill att det ska hända saker för jämnan! Hon gillar att utöva bågskytte, paddla kajak, baka, umgås med familj och vänner och man hittar henne gärna med en riktig bra deckare i handen.

chica_webb

Chica Robertsson

Konsult
070-572 47 17
Skicka e-post

Chica ansvarar för att utveckla och ta fram hjälptexter och manualer till våra digitala system. Hon är utbildad pedagog inom IT och digitala verktyg och har bred erfarenhet av att bedriva kompetensutveckling inom offentlig-, privat- och ideell sektor. 

Hon har ett stort intresse för olika matkulturer och lycka för henne är när hon hittar ett litet hak utomlands med ovanliga smakkombinationer. På hemmaplan intresserar hon sig i allt från måleri till tekniknyheter. Hon gillar även att spela sällskapsspel med familj och vänner - och då finns det inget som stoppar hennes starka tävlingsinstinkt!

johan_120x175

Johan Marand

Utvecklare
076-146 09 36
Skicka e-post

Johan är en skånepåg som flyttade från stan till landsbygden i Kronoberg 2009. Sedan 2019 är han utvecklare på Aveki och jobbar främst med webb- och apputveckling.

Fritiden tillbringas med familjen och mycket tid går åt till att ta hand om gården och ideell naturvård. 

fredrik_webb

Fredrik Forsander

Konsult  
070-572 47 16
Skicka e-post

Fredrik är utbildad högskoleingenjör i byggteknik från Chalmers och började jobba som konsult på Aveki under hösten 2019. Det senaste decenniet har han spenderat som VA-Ingenjör på ett kommunalt VA-bolag och dessförinnan hade han en sax som primärt arbetsredskap då han klippte och klistrade glasfibermattor åt fordonsindustrin.

Fritiden spenderar Fredrik helst tillsammans med familjen och dess fritidsaktiviteter, eller något spännande renoveringsprojekt i hemmet. Han uppskattar även att tillbringa tid i skog och natur, antingen med löparskorna på eller med svampkorgen i handen.

Göran_webb_ny

Göran Klensmeden

Support & Utbildning
070-572 47 12
Skicka e-post

Göran jobbar främst med support och utbildningar inom myCartas programserie.

Han är exiljämtlänning med lärarexamen, och hamnade via en utbildning inom GIS/GIT på Norrtälje kommuns gatu- och parkavdelning, där han som karttekniker ansvarade för bland annat driftkartor och mängdberäkningar.

Den stora, fantastiska familjen kommer alltid först, men han blir lite extra glad om det finns tid över till att spela gitarr, laga mat, läsa V75-programmet eller att ta en löptur.


Stockholm

stockholm_skarp_697

Kontakta oss

0470-74 06 20
Skicka e-post

Besöksadress

Starrbäcksgatan 11 A
172 74 Sundbyberg

torkel_webb

Torkel Endoff

Konsult
070-572 47 27
Skicka e-post

Civilingenjör inom Lantmäteri med inriktning geografisk informationsteknik från LTH. Har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling genom GIS, samt längre uppdrag som resurskonsult inom en rad olika organisationer. Torkel jobbar med installationer av myCarta-produkter, och med rådgivning och support kring dessa produkter. På fritiden spenderar han flera timmar i veckan på gymmet med bra musik i öronen eller med något kreativt projekt.

Magnus Jöngren

Magnus Jöngren

Utvecklare
070-677 78 89
Skicka e-post

Är Civilingenjör Tekniskt Lantmäteri och Geoinformatik. Har jobbat i GIS-branschen sedan 1998 med allt från tekniskt säljstöd till systemutveckling och konsulting. Jobbar främst med utveckling i myCarta och dess kärnkomponenter och det som är webbrelaterat. Gillar löpning och cykling och tillbringar gärna tid i Stockholms skärgård. Drömmer om att någon gång skriva en bok. 

patrik 120x175

Patrik Luukkonen

Utvecklare
070-572 47 37 
Skicka e-post

Här kan du snart läsa mer om Patrik.Örebro

fridhemsgatan 4 oerebro 527x270

Kontakta oss

0470-74 06 20
Skicka e-post

Besöksadress

Fridhemsgatan 4 
702 32 Örebro

Stefan Peterson

Stefan Peterson

Utvecklare
0706-72 47 25
Skicka e-post

Systemutvecklare som arbetat med GIS-relaterad utveckling sedan början på 90-talet. Stefan är ansvarig för utvecklingen av myCarta-kärnan och myCarta Desktop. Gillar, förutom att skriva kod, att resa och är en hängiven sportdykare. 

man_tillf

Anders Persson

Konsult
070-572 47 21
Skicka e-post

Snart kan du läsa mer om Anders här!

Gustav Ekstedt

Gustav Ekstedt

Konsult/Utvecklare
0702-53 50 80
Skicka e-post

Civilingenjör i lantmäteri med inriktning geografisk information från LTH. Gustav har jobbat med systemutveckling och framtagande av GIS-applikationer sedan 2012.
Hos oss jobbar han med utveckling av myCarta samt det mesta som är webbaserat. Gustav gillar problemlösning, kundkontakt, databaser och att grilla :-)
Satsar stenhårt på bandy vintertid och fyller resten av året med löpning och golf. Tar hand om sin lilla familj året om.

Daniel Nordström

Daniel Nordström

Konsult/Utvecklare
070-207 02 07
Skicka e-post

Ingenjör i datorteknik och geodesi som har jobbat med systemutveckling och GIS sedan 2002.

Precis som övriga medarbetare på Aveki älskar Daniel kartor och databaser. Hos oss jobbar han främst med installationer av våra kart- och webapplikationer. Fritiden tillbringar han gärna med familjen utomhus. Tar sig gärna fram på ett par skidor på vintern och övriga året är det cykeln som gäller.

mikael_webb2

Mikael Johansson

Kundansvarig myCarta
072-2216799
Skicka e-post

Snart kan du läsa mer om Mikael här!

maria_120x175

Maria Fagrell

Konsult
070-572 47 25
Skicka e-post

Kart- och mätningsingenjör med inriktning mot GIS som jobbar med support och programinstallationer för myCarta. En stor del av fritiden går till barnens aktiviteter - Maria är en hängiven fotbolls- och simmarmorsa, men hon försöker hinna med en nygammal vana – att springa. Inbiten tävlingsmänniska som hon är försöker hon hela tiden slå sina egna tider. Maria är även en inbiten golfare och kallar sig bunkerslagens okrönta drottning. 


"Nyfiken på" goes live!

Är du nyfiken på Andreas Petersson? Se filmen där han berättar om hur det är att jobba på Aveki!