Våra medarbetare

Växjö

Aveki kontor.jpg [221kB jpg]

Kontakta oss

0470-74 06 20
Skicka e-post

Besöksadress

Reveljgränd 5
352 36 Växjö

Anne

Anne Wolgast

Vd  Kundansvarig
070-269 47 21
Skicka e-post

Avekis vd älskar att lösa problem och hittar största inspirationen under kajakturerna i sjön Åsnen. Är väldigt mån om att alla medarbetare trivs och får möjlighet att utvecklas. Det roligaste med att driva Aveki tycker hon är när hon får möjlighet att göra kundernas vardag lite enklare och bättre. 

Caroline

Caroline Carlsson

Marknad och Kommunikation
070-345 92 90
Skicka e-post

Kommunikatör med järnkoll på företagets marknadsföring och kommunikation. Blir glad när någon hör av sig med tips till bloggen eller våra sociala medier. 

Gillar att laga mat, baka och umgås med familj och vänner. Har en förkärlek för de österrikiska alperna, såväl snötäckta som grönskande.

Daniel L

Daniel Lönnblom

Utvecklare
070-672 47 15
Skicka e-post

Är ursprungligen från Västervik men flyttade till Växjö 2000 för att studera datavetenskap vid Växjö universitet. 

Har jobbat som systemutvecklare/konsult främst inom .Net och C#. 
På Aveki jobbar han med utveckling av våra produkter.

På fritiden umgås han gärna med sin sambo och deras två barn samt fixar med huset.

Klas

Klas Holm

Konsult
070-669 47 20
Skicka e-post

Började som ingenjör på Aveki våren 2015 och jobbar främst med support och rapportärenden.

I grunden är han utbildad inom Skogs- och träteknik
från Linnéuniversitetet, men har ett stort privat intresse inom många IT-relaterade områden. 

På fritiden hämtar Klas energi från vänner och naturen samt brinner väldigt mycket för resor. 

Linn

Linn Gunnarsson

Konsult
070-622 47 20
Skicka e-post

Linn är GIS-ingenjör och jobbar bland annat med programinstallationer och support. Hon har läst GIS vid Lunds universitet och har tidigare jobbat som GIS-specialist i USA med bland annat översvämningskartering och uppdatering av lokala VA-system.

Fritiden spenderar hon helst i en skidbacke och drömmer om turåkning i franska alperna.

Marie

Marie Ansmo

Produktägare VA och Energi, Konsult
073-054 17 77
Skicka e-post

Skåning som flyttade till Kiruna för att studera till GIS-ingenjör. Är kundansvarig för VA-banken där hon gör allt från implementering, införande, uppgradering, support och konsult av våra produkter. Fritiden går åt till barnens aktiviteter och löpning. 

Mattias

Mattias Andersson

Konsult
073-382 47 22
Skicka e-post

Energi- och miljöingenjör från Mälardalens högskola. Har tidigare arbetat som miljöinspektör samt med mark och VA-projektering. Håller i VA-bankens utbildningar och jobbar i vår support.

Mike

Mike Fredriksson

Utvecklare
070-392 86 43
Skicka e-post

Systemutvecklare som specialiserat sig på C#.Net. Är ansvarig för utvecklingen av bland annat VA-banken och Verk. Tycker om att spendera fritiden med sand mellan tårna spelandes beachvolleyboll. Har jobbat på Aveki sedan 2007 och är delägare sedan 2011.

Miro

Miro Cepciansky

Utvecklare
070-314 47 24
Skicka e-post

Miro är Civilingenjör i Teknisk Fysik vid LTH. Är huvudansvarig för utvecklingen av Svenskt Vattens webbsida för statistik, VASS, men programmerar även VA-banken samt en del moduler. Svensk veteranmästare i Triathlon 2013 och 2014. Har jobbat på Aveki sedan 2002.

Christel

Christel Flykt

Ekonomi och Administration
070-567 19 88
Skicka e-post

Christel har hand om ekonomin på Aveki och du träffar henne även i vår support. 

På fritiden blir det många långpromenader med hunden Frank och hon pysslar gärna med blommor. Hon älskar att resa och Bali är en stor favorit som hon gärna återkommer till. 

Andreas

Andreas Petersson

Konsult
070-572 47 22
Skicka e-post

Rutinerad VA-konsult som tidigare arbetat i huvudsak med utredningar gällande tillskottsvatten till spillvattensystemen, från mätdatainsamling, analys till att ta fram kostnadsberäknade åtgärder. Han är utbildad systemvetare som efter 15 år nu är lagspelare på Aveki.

När Andreas inte arbetar hittar ni honom på något träningspass, i köket, trädgården eller avslappnad i soffan.

Tom

Tom Wilhelmsson

Utvecklare
070-480 18 51
Skicka e-post

Tom är högskoleingenjör i datateknik och har jobbat med utveckling mot databaser i över 10 år. Han jobbar främst med utveckling av VA-banken och dess moduler.

På fritiden idrottar han gärna och då är det oftast volleyboll och mountainbike som gäller.

När tillfälle ges sticker Tom gärna ut på en fisketur - och han kan skryta med att en gång ha fått upp två fiskar samtidigt. En abborre som nappade på masken och sedan en gädda som hade bitit sig fast i abborren!
 

Sofie

Sofie Backö

Konsult
070-572 47 29
Skicka e-post

Sofie är en pigg och glad tjej med en bakgrund som konsult inom vatten & avlopp samt förorenad mark. Nu är hon en av medarbetarna i vårt härliga gäng och jobbar främst med support och konsultationsärenden.

Att inte göra någonting på fritiden är inte Sofies grej då hon vill att det ska hända saker för jämnan! Hon gillar att utöva bågskytte, paddla kajak, baka, umgås med familj och vänner och man hittar henne gärna med en riktig bra deckare i handen.

Chica

Chica Robertsson

Teknikinformatör och Scrum Master
070-572 47 17
Skicka e-post

Chica ansvarar för att utveckla och ta fram hjälptexter och manualer till våra digitala system. Hon är utbildad pedagog inom IT och digitala verktyg och har bred erfarenhet av att bedriva kompetensutveckling inom offentlig-, privat- och ideell sektor. 

Hon har ett stort intresse för olika matkulturer och lycka för henne är när hon hittar ett litet hak utomlands med ovanliga smakkombinationer. På hemmaplan intresserar hon sig i allt från måleri till tekniknyheter. Hon gillar även att spela sällskapsspel med familj och vänner - och då finns det inget som stoppar hennes starka tävlingsinstinkt!

Johan

Johan Marand

Utvecklare
076-146 09 36
Skicka e-post

Johan är en skånepåg som flyttade från stan till landsbygden i Kronoberg 2009. Sedan 2019 är han utvecklare på Aveki och jobbar främst med webb- och apputveckling.

Fritiden tillbringas med familjen och mycket tid går åt till att ta hand om gården och ideell naturvård. 

Fredrik

Fredrik Forsander

Konsult  
070-572 47 16
Skicka e-post

Fredrik är utbildad högskoleingenjör i byggteknik från Chalmers och började jobba som konsult på Aveki under hösten 2019. Det senaste decenniet har han spenderat som VA-Ingenjör på ett kommunalt VA-bolag och dessförinnan hade han en sax som primärt arbetsredskap då han klippte och klistrade glasfibermattor åt fordonsindustrin.

Fritiden spenderar Fredrik helst tillsammans med familjen och dess fritidsaktiviteter, eller något spännande renoveringsprojekt i hemmet. Han uppskattar även att tillbringa tid i skog och natur, antingen med löparskorna på eller med svampkorgen i handen.

Göran

Göran Klensmeden

Konsult
070-572 47 12
Skicka e-post

Göran jobbar främst med support och utbildningar inom myCartas programserie.

Han är exiljämtlänning med lärarexamen, och hamnade via en utbildning inom GIS/GIT på Norrtälje kommuns gatu- och parkavdelning, där han som karttekniker ansvarade för bland annat driftkartor och mängdberäkningar.

Den stora, fantastiska familjen kommer alltid först, men han blir lite extra glad om det finns tid över till att spela gitarr, laga mat, läsa V75-programmet eller att ta en löptur.

Eva

Eva AlHindy

Utvecklare
070-572 47 30
Skicka e-post

Här kan du snart läsa om Eva.

Fatme

Fatme Mustafa

Utvecklare
070-572 47 41 
Skicka e-post

Snart kan du läsa om Fatme här!

Johan Strand

Johan Strand

Konsult
070-572 47 19
Skicka e-post

Johan började som konsult på Aveki sommaren 2022 och jobbar till största del med support och konsultationsärenden.

Han har en utbildningsbakgrund innehållande både GIS och mätningsteknik vilket är till stor nytta när det kommer till VA-bankens alla funktioner.

På fritiden ägnas mycket tid till familj, hus och vänner. Han är väldigt träningsintresserad och ni hittar honom ofta ute med löparskorna på. Ett annat stort intresse är resor och upplevelser.

Elin webben.png [29kB png]

Elin Jonsson

HR-ansvarig
070-968 30 20
Skicka e-post

Elin är utbildad personalvetare som har jobbat med HR-frågor i 17 år.

Hon är uppvuxen i Växjö, men flyttade till Skåne som 19-åring. Efter 20 år i Skåne flyttade familjen till Sicilien, men på grund av pandemin blev det ett kort äventyr och familjen landade till slut i Växjö där de nu bygger sitt drömhus.

På fritiden spenderar Elin tid med familjen och tycker om att yoga, promenera och läsa böcker. Hon gillar också att baka och äta god mat. 

Henrik 120x120.jpg [32kB jpg]

Henrik Rundqvist

Konsult
070-572 47 32
Skicka e-post

Snart kan du läsa om Henrik här!

Jonathan 120x120.jpg [33kB jpg]

Jonathan Higgins

Konsult
070-572 47 31
Skicka e-post

Geografiintresserad GIS-ingenjör och utbildad kulturgeograf med erfarenhet av jobb inom kommunal och statlig sektor. Har tidigare framförallt jobbat med att skapa kartor, så nu tycker han att det blir kul att jobba mer "bakom" programmen.
 
På fritiden gillar han att resa och är väldigt sportintresserad. Med åren har han blivit alltmer matintresserad och svänger gärna ihop något asiatiskt på fredagskvällen. 


Jonathan är en utpräglad kvällsmänniska som hela livet försökt ställa om till övriga samhället.

Stockholm

Sthlm webb medarb ny5.jpg [273kB jpg]

Kontakta oss

0470-74 06 20
Skicka e-post

Besöksadress

Fredsforsstigen 22-24
168 67 Bromma

Torkel

Torkel Endoff

Konsult
070-572 47 27
Skicka e-post

Civilingenjör inom Lantmäteri med inriktning geografisk informationsteknik från LTH. Har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling genom GIS, samt längre uppdrag som resurskonsult inom en rad olika organisationer. Torkel jobbar med installationer av myCarta-produkter, och med rådgivning och support kring dessa produkter. På fritiden spenderar han flera timmar i veckan på gymmet med bra musik i öronen eller med något kreativt projekt.

Magnus

Magnus Jöngren

Utvecklare
070-677 78 89
Skicka e-post

Är Civilingenjör Tekniskt Lantmäteri och Geoinformatik. Har jobbat i GIS-branschen sedan 1998 med allt från tekniskt säljstöd till systemutveckling och konsulting. Jobbar främst med utveckling i myCarta och dess kärnkomponenter och det som är webbrelaterat. Gillar löpning och cykling och tillbringar gärna tid i Stockholms skärgård. Drömmer om att någon gång skriva en bok. 

Fereshteh webben.png [27kB png]

Fereshteh Abrahamson

Konsult
070-572 47 39
Skicka e-post

Här får du snart veta mer om Fereshteh.

Love

Love Frimodig

Utvecklare
070-572 47 21 
Skicka e-post

Här kan du snart läsa mer om Love.

Peo

Peo Krook

Produktägare myCarta
070-592 53 35
Skicka e-post

Här får du snart veta mer om Peo.Örebro

oerebro

Kontakta oss

0470-74 06 20
Skicka e-post

Besöksadress

Fabriksgatan 54
702 23 Örebro

Stefan

Stefan Peterson

Produktägare myCarta, utvecklare
070-672 47 25
Skicka e-post

Systemutvecklare som arbetat med GIS-relaterad utveckling sedan början på 90-talet. Stefan är ansvarig för utvecklingen av myCarta-kärnan och myCarta Desktop. Gillar, förutom att skriva kod, att resa och är en hängiven sportdykare. 

Maria_120x120.jpg [34kB jpg]

Maria Fagrell

Konsult
070-572 47 25
Skicka e-post

Kart- och mätningsingenjör med inriktning mot GIS som jobbar med support och programinstallationer för myCarta. En stor del av fritiden går till barnens aktiviteter - Maria är en hängiven fotbolls- och simmarmorsa, men hon försöker hinna med en nygammal vana – att springa. Inbiten tävlingsmänniska som hon är försöker hon hela tiden slå sina egna tider. Maria är även en inbiten golfare och kallar sig bunkerslagens okrönta drottning. 

Dilshan 120x120.jpg [433kB jpg]

Dilshan Abeysekera

Testansvarig
070-572 47 37
Skicka e-post

Dilshan är utbildad Systemvetare från LTU/LiU och har jobbat som certifierad testare och med kvalitetssäkring i flera år.
Hans främsta uppdrag hos oss är att bygga upp och förvalta testverksamheten för myCarta samt Energi- och VA banken.

På fritiden tycker han om att träna, simma, resa, se filmer och spendera tid med familj och vänner.

Daniel N

Daniel Nordström

Konsult/utvecklare
070-207 02 07
Skicka e-post

Ingenjör i datorteknik och geodesi som har jobbat med systemutveckling och GIS sedan 2002.

Precis som övriga medarbetare på Aveki älskar Daniel kartor och databaser. Hos oss jobbar han främst med installationer av våra kart- och webapplikationer. Fritiden tillbringar han gärna med familjen utomhus. Tar sig gärna fram på ett par skidor på vintern och övriga året är det cykeln som gäller.

Mikael

Mikael Johansson

Kundansvarig myCarta
072-221 67 99
Skicka e-post

Snart kan du läsa mer om Mikael här!

Therese

Therese McCarthy

Konsult
070-930 78 83
Skicka e-post

Utbildad Lantmätare med mångårig erfarenhet från lantmäterimyndigheten och användarsidan av myCarta, har även jobbat med mark och exploateringsfrågor på konsultsidan tidigare.

Therese jobbar främst med implementering av myCarta Plan i form av utbildning.

På fritiden tycker hon om att löpträna och spendera tid med familjen. Vanligtvis lämnar hon även landet någon gång per år för att hälsa på familj i Tasmanien. 

Alexander

Alexander Bohlin

Konsult/Utvecklare
076-893 33 85
Skicka e-post

Här kan du snart läsa mer om Alexander!

"Nyfiken på" goes live!

Är du nyfiken på Andreas Petersson? Se filmen där han berättar om hur det är att jobba på Aveki!