Vill du bli en del av vårt team?


Vi söker just nu

GIS-konsult Energi- och VA-banken       UX/UI-designer


Vi är ett idésprakande gäng som jobbar i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö. Vi bryr oss om och tror på våra medarbetare. Deras passion och stora kunnande är en viktig del av vårt företag. Vi strävar därför alltid efter att se till att alla medarbetare har möjlighet att kontinuerligt utveckla sin kompetens för att på bästa sätt kunna växa både på ett personligt plan och professionellt.

Hos oss på Aveki blir du en del av en glad familj med högt i tak som gillar att göra roliga saker tillsammans! Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna företagskultur bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. 

Spontanansökningar
Drivs du av utmaningar och har en passion för att ständigt utvecklas? Vill du jobba på ett företag där kulturen präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete? Vem vet, kanske har vi något för dig! Skicka in en spontanansökan via länken nedan.

    Spontanansökan       Vilka jobbar hos oss?  Det bästa med Aveki

 

GIS-konsult för vårt verksamhetssystem Energi- och VA-banken

Har du erfarenhet inom GIS och ett intresse för IT-frågor? Har du dessutom kunskap eller erfarenhet från energibranschen? Då vill vi att du söker tjänsten som GIS-konsult hos oss på Aveki.  

Företaget och kundkretsen växer och vi söker en ny kollega till vårt erfarna konsultteam i Växjö. Som GIS-konsult på Aveki skapar du mervärde för våra kunder och bidrar till samhällsnyttan. 

Aveki

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Vår specialitet är att skapa helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.
 
Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Som GIS-konsult hos oss är du en del av vårt engagerade och kompetenta konsultteam som brinner för att ge våra kunder den bästa servicen. Arbetet är självständigt och succesivt kommer du att driva egna uppdrag och projekt, både till nya och befintliga kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: 

  • Support och konsultation till våra befintliga kunder.
  • Uppsättning av kartor och kopplingar mot kundernas andra system.
  • Installation av vårt system hos nya kunder samt uppdateringar av befintliga kunders system.
  • Konvertering av databaser.
  • Genomföra utbildningar för nya och befintliga kunder.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller erfarenhet inom GIS. Det är meriterande om du har erfarenhet av energibranschen (fjärrvärme/fjärrkyla)och/eller VA. Du har ett intresse för ny teknik och en passion för att lösa IT-tekniska problem.  Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba som konsult samt har erfarenhet av databaser, SQL eller ett av våra system.  

Som person drivs du av att ta eget ansvar och att jobba resultatinriktat. Du är van vid att planera och strukturera ditt arbete och trivs med att interagera med kunder och du har en god service känsla. Vi tror även att du har ett affärsmässigt tänk och arbetar med stor kvalitetsmedvetenhet. 

hjaertan haender

Varför bli en av oss?

Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboardingprocess med en dedikerad mentor, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Företagsstaden I11 i Växjö.
 
Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring.  

 

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: 
jobb@aveki.se.

Sista ansökningsdag är den 31 maj.
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

 

UX/UI-designer

Vi söker en kreativ UX/UI-designer. Det är en ny roll hos oss så vi söker dig som har erfarenhet och vill skapa och bygga upp funktionen från grunden. I nära samarbete med våra utvecklarteam, marknad och sälj säkerställer du att designen följer Avekis vision och är tekniskt genomförbar. 

Ett av dina viktigaste ansvarsområden kommer att vara att forma en enhetlig design för våra olika produkter.  

Aveki

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.   

Dina arbetsuppgifter

Som UX/UI-designer på Aveki kommer du att arbeta brett inom UX/UI-området med att identifiera behov, säkerställa att våra produkter är användarvänliga och att designa gränssnittet. 

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter: 

  • Analysera användarnas behov, beteenden och preferenser utifrån produktägarens prioriteringar.
  • Skapa wireframes och användarflöden för att visualisera och planera användargränssnittet.
  • Utveckla prototyper för användartestning.
  • Genomföra användartester för att säkerställa användarvänlighet och effektivitet.
  • Utvärdera och föreslå förbättringar för befintliga lösningar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet som UX/UI-designer och har en god förståelse för användbarhet, tillgänglighet och användarcentrerad design. Samt är insatt i tillgänglighetsdirektivet, WCAG. Vi ser gärna att du har en utbildning inom UX/UI-design, interaktionsdesign eller liknande. 

Du har erfarenhet av designverktyg och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är en stor fördel om du kan programmera för att kunna skapa realiserbara designprojekt och användarvänliga gränssnitt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i agilaprojekt.   

Som person är du kreativ och gillar att komma med innovativa lösningar för att skapa goda användarupplevelser. Du är van vid att kommunicera designidéer och du har en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att sätta dig in i användarens perspektiv och du är flexibel och kan anpassa dig efter förändrade behov och krav. 

hjaertan haender

Varför bli en av oss?

Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboardingprocess med en dedikerad mentor, föratt ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i FöretagsstadenI11 i Växjö.

Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring. 

Ansökan

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: 
jobb@aveki.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.