Vill du bli en del av vårt team?


Vi söker just nu

Systemutvecklare    


Vi är ett idésprakande gäng som jobbar i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö. Vi bryr oss om och tror på våra medarbetare. Deras passion och stora kunnande är en viktig del av vårt företag. Vi strävar därför alltid efter att se till att alla medarbetare har möjlighet att kontinuerligt utveckla sin kompetens för att på bästa sätt kunna växa både på ett personligt plan och professionellt.

Hos oss på Aveki blir du en del av en glad familj med högt i tak som gillar att göra roliga saker tillsammans! Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna företagskultur bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. 

Älskar du, precis som vi, att utforska nya möjligheter och klura på lösningar - och så klart, vill ha roligt på jobbet? Då kanske du hittar hem hos oss!

Spontanansökningar
Drivs du av utmaningar och har en passion för att ständigt utvecklas? Vill du jobba på ett företag där kulturen präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete? Vem vet, kanske har vi något för dig! Skicka in en spontanansökan via länken nedan.

    Spontanansökan       Vilka jobbar hos oss?  Det bästa med Aveki

 
aktuellt

Systemutvecklare

Är du en erfaren systemutvecklare och van vid att jobba i en agil utvecklingsmiljö? Är du en problemlösare som drivs av att hitta smarta lösningar och vill vara en del av ett team som tillsammans skapar mervärde för våra kunder och bidrar till samhällsnytta? Då kan tjänsten som utvecklare av våra verksamhetssystem vara en perfekt roll för dig.

Vi växer och vårt utvecklarteam i Växjö behöver förstärka teamet med ytterligare två kollegor.

Vad gör vi?

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett av våra två utvecklarteam som totalt består av 13 utvecklare, placerade på våra kontor i Växjö, Stockholm och Örebro. I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta med att nyutveckla och bygga på mer funktionaliteter i våra produkter. Du kommer även att arbeta med förvaltning och underhåll av befintlig kod.

Utveckling sker i C#, .Net i en agil utvecklingsmiljö med dagliga stand-ups.

Det är en bred roll och du är delaktig i alla faser av utvecklingen från krav, design, implementering, testning och förvaltning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Utveckling av nya funktioner
  • Förvaltning och utveckling av befintliga funktioner
  • Allt från Backend-tjänster, webbapplikationer till avancerade desktoplösningar

Vem söker vi?

Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom IT, till exempel systemvetenskap, datavetenskap eller dylikt.

Vi söker dig med:

  • Goda kunskaper inom programmering, helst objektorienterad programmering
  • Erfarenhet av programmering i .Net
  • Goda kunskaper i C#

Som person har du en analytisk förmåga och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har fallenhet för att se helheten men kan också grotta ner dig i detaljer. Du gillar utmanande problemställningar och att skapa högkvalitativa lösningar med de senaste verktygen. Vi ser även gärna att du är initiativtagande och gillar att dela din kunskap inom teamet.

Varför bli en av oss?

Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboardingprocess med en dedikerad mentor, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Företagsstaden I11 i Växjö.

Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring.

Skicka in din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan senast den 20 juni.

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till
elin.jonsson@aveki.se.

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig, Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se.