Vill du bli en del av vårt team?


Vi söker just nu

Systemutvecklare    IT- och informationssäkerhetsansvarig GIS-konsult       UX/UI-designer


Vi är ett idésprakande gäng som jobbar i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö. Vi bryr oss om och tror på våra medarbetare. Deras passion och stora kunnande är en viktig del av vårt företag. Vi strävar därför alltid efter att se till att alla medarbetare har möjlighet att kontinuerligt utveckla sin kompetens för att på bästa sätt kunna växa både på ett personligt plan och professionellt.

Hos oss på Aveki blir du en del av en glad familj med högt i tak som gillar att göra roliga saker tillsammans! Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna företagskultur bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. 

Älskar du, precis som vi, att utforska nya möjligheter och klura på lösningar - och så klart, vill ha roligt på jobbet? Då kanske du hittar hem hos oss!

Spontanansökningar
Drivs du av utmaningar och har en passion för att ständigt utvecklas? Vill du jobba på ett företag där kulturen präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete? Vem vet, kanske har vi något för dig! Skicka in en spontanansökan via länken nedan.

    Spontanansökan       Vilka jobbar hos oss?  Det bästa med Aveki

 
aktuellt

Systemutvecklare

Är du en erfaren systemutvecklare och van vid att jobba i en agil utvecklingsmiljö? Är du en problemlösare som drivs av att hitta smarta lösningar och vill vara en del av ett team som tillsammans skapar mervärde för våra kunder och bidrar till samhällsnytta? Då kan tjänsten som utvecklare av våra verksamhetssystem vara en perfekt roll för dig.

Vi växer och våra utvecklarteam behöver förstärka teamen med ytterligare kollegor på våra kontor i Växjö, Örebro och Stockholm.

Vad gör vi?

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett av våra två utvecklarteam som totalt består av 13 utvecklare, placerade på våra kontor i Växjö, Stockholm och Örebro. I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta med att nyutveckla och bygga på mer funktionaliteter i våra produkter. Du kommer även att arbeta med förvaltning och underhåll av befintlig kod.

Utveckling sker i C#, .Net i en agil utvecklingsmiljö med dagliga stand-ups.

Det är en bred roll och du är delaktig i alla faser av utvecklingen från krav, design, implementering, testning och förvaltning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Utveckling av nya funktioner
 • Förvaltning och utveckling av befintliga funktioner
 • Allt från Backend-tjänster, webbapplikationer till avancerade desktoplösningar

Vem söker vi?

Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom IT, till exempel systemvetenskap, datavetenskap eller dylikt.

Vi söker dig med:

 • Goda kunskaper inom programmering, helst objektorienterad programmering
 • Erfarenhet av programmering i .Net
 • Goda kunskaper i C#

Som person har du en analytisk förmåga och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har fallenhet för att se helheten men kan också grotta ner dig i detaljer. Du gillar utmanande problemställningar och att skapa högkvalitativa lösningar med de senaste verktygen. Vi ser även gärna att du är initiativtagande och gillar att dela din kunskap inom teamet.

Varför bli en av oss?

Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboardingprocess med en dedikerad mentor, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb.

Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring.

Skicka in din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan.

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till
elin.jonsson@aveki.se.

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig, Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se.

 

IT- och informationssäkerhetsansvarig

Vi söker dig som vill arbeta brett med IT- och informationssäkerhetsfrågor, både operativt och strategiskt. Du är kommunikativ, serviceorienterad och brinner för att utveckla processer och driva effektiviseringsarbete inom IT-området. 
 

Aveki

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.   

Dina arbetsuppgifter

Det är en bred roll som både innebär att ta del i drift, support och effektiviseringsarbete, men också att vara drivande i strategi, informationssäkerhet och IT-struktur. 

I rollen ingår bland andra arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom;

 • Leda och samordna informationssäkerhetsarbetet samt vara delaktig i certifieringen av ISO 27001 och i det efterföljande förvaltningsarbetet. 
 • Organisera och planera revisioner, riskanalyser, tekniska sårbarhetsanalyser, PEN-tester.
 • GDPR-ansvarig, däribland bedöma och besluta om hantering av informationssäkerhetsincidenter.         
 • Vara Avekis huvudkontakt och beställare gentemot leverantörer av IT-tjänster/-produkter och certifieringsorgan. 
 • Vara en del i förbättringsarbetet av utvecklingsprocesserna som rör IT-området för att effektivisera arbetssätt och processer.
 • IT-administration och dokumentation kring informationssäkerhet och dataskydd såsom framtagande och underhåll av policys.
 • Delaktig i framtagandet av budget och prognoser för IT- och informationssäkerhetsområdet.
 • Fungera som stöd till konsult- och utvecklarteamen kring IT-relaterade frågor, både internt och vid dialog kring kunds IT-miljö.
 • Ansvar för den lokala supporten och driften av servrar, domäner, accesspunkter för wifi samt att datorer, skrivare, telefoni, videokonferensutrustning etc fungerar på alla kontoren.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom IT-support, IT-system och informationssäkerhet. Vi ser också gärna att du har arbetat inom dessa områden i några år och har byggt upp en djup förståelse för dem. Du bör ha ett stort intresse för IT och säkerhet och utmanas av att ständigt lära dig nytt.
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av ISO-certifiering inom informationssäkerhet och dataskydd samt av framtagande av styrdokument och policys inom området.  

Som person tror vi att du är ansvarstagande, strukturerad och du pendlar gärna mellan hands-on arbete och strategiska frågor. Att vara mitt i verksamheten och att stötta, utbilda och informera människor är något du trivs med. Du är ödmjuk och prestigelös i ditt förhållningssätt. 
 
Att hantera förändringar och driva utvecklingsområden är något som inspirerar dig och du ser också värde i att ta hand om de administrativa uppgifterna som kommer med rollen. 

hjaertan haender

Varför bli en av oss?

Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboarding-process med en dedikerad mentor, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb. 

Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Företagsstaden I11 i Växjö. 

 Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring.  

 

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: 
elin.jonsson@aveki.se.

Sista ansökningsdag är den 10 december. 
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

 

GIS-konsult myCarta

Har du erfarenhet inom GIS och ett intresse för databaser och ny teknik? Vill du vara en del av ett kompetent team som tillsammans skapar mervärde för våra kunder och bidrar till samhällsnytta? Då kan tjänsten som GIS-konsult i vårt verksamhetssystem, myCarta, vara en perfekt roll för dig.

Vi växer och vårt konsultteam i Örebro behöver förstärka teamet med en ny kollega.

Aveki

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.   

Dina arbetsuppgifter

Som GIS-konsult hos oss är du en del av vårt engagerade och kompetenta konsultteam som alltid ger våra kunder den bästa servicen. Arbetet är självständigt och du kommer successivt att driva egna uppdrag och projekt, till såväl nya som befintliga  kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: 

 • Support och konsultation till våra befintliga kunder.
 • Uppsättning av kartor och kopplingar mot kundernas andra system.
 • Installation av vårt system hos nya kunder samt uppdateringar av befintliga kunders system.
 • Konverteringav databaser.
 • Genomföra utbildningar för nya och befintliga kunder.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom GIS. Vi ser gärna att du har erfarenhet från samhällsbyggnadssektorn och har varit delaktig i processerna kring fysisk planering. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att jobba som konsult samt har erfarenhet av databaser, SQL eller våra system. 
 
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete, du drivs av att ta eget ansvar och jobbar målinriktat. Du är kommunikativ och har lätt för att formulera dig muntligt och skriftligt. Du har en god servicekänsla och trivs med kundkontakter. Vi tror även att du har ett affärsmässigt tänk och arbetar med stor kvalitetsmedvetenhet. 

hjaertan haender

Varför bli en av oss?

Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboarding-process med en dedikerad mentor, för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb. 

Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring.  

 

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: 
elin.jonsson@aveki.se.

Sista ansökningsdag är den 10 december. 
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

 

UX/UI-designer

Aveki växer och vi söker en kreativ UX/UI-designer. Det är en ny roll hos oss så vi söker dig som har erfarenhet och vill skapa och bygga upp funktionen från grunden. I nära samarbete med våra utvecklarteam, marknad och sälj säkerställer du att designen följer Avekis vision och är tekniskt genomförbar. 

Ett av dina viktigaste ansvarsområden kommer att vara att forma en enhetlig design för våra olika produkter.  

Aveki

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi har vuxit varje år sedan starten 2001.   

Dina arbetsuppgifter

Som UX/UI-designer på Aveki kommer du att arbeta brett inom UX/UI-området med att identifiera behov, säkerställa att våra produkter är användarvänliga och att designa gränssnittet. 

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter: 

 • Analysera användarnas behov, beteenden och preferenser utifrån produktägarens prioriteringar.
 • Skapa wireframes och användarflöden för att visualisera och planera användargränssnittet.
 • Utveckla prototyper för användartestning.
 • Genomföra användartester för att säkerställa användarvänlighet och effektivitet.
 • Utvärdera och föreslå förbättringar för befintliga lösningar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare arbetserfarenhet som UX/UI-designer och har en god förståelse för användbarhet, tillgänglighet och användarcentrerad design. Samt är insatt i tillgänglighetsdirektivet, WCAG. Vi ser gärna att du har en utbildning inom UX/UI-design, interaktionsdesign eller liknande. 

Du har erfarenhet av designverktyg och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är en stor fördel om du kan programmera för att kunna skapa realiserbara designprojekt och användarvänliga gränssnitt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i agilaprojekt.   

Som person är du kreativ och gillar att komma med innovativa lösningar för att skapa goda användarupplevelser. Du är van vid att kommunicera designidéer och du har en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att sätta dig in i användarens perspektiv och du är flexibel och kan anpassa dig efter förändrade behov och krav. 

hjaertan haender

Varför bli en av oss?

Aveki är ett tryggt och stabilt företag med stark ekonomi och tillväxt. Som nyanställd hos oss kommer du att få en gedigen upplärning och omfattas av vår onboardingprocess med en dedikerad mentor, föratt ge dig de bästa möjliga förutsättningarna i ditt nya jobb.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i FöretagsstadenI11 i Växjö.

Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och erbjuder dig förmåner som till exempel förmånligt friskvårdsbidrag, frukost och sjukförsäkring. 

 

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: 
elin.jonsson@aveki.se.

Sista ansökningsdag är den 10 december. 
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Elin Jonsson på 0709-68 30 20 eller elin.jonsson@aveki.se

Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Läs mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.