aveki_logotyp_orange_200

aveki gruppbild 527x296

IT-support till vårt huvudkontor i Växjö

Trygga, framåt, innovativa, omtänksamma, kreativa, lyhörda, familjära och glada! 
Orden ovan är inte våra egna, utan vad våra kunder säger om oss.

Hos oss blir du en del av en glad familj med högt i tak. Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna företagskultur bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner är kunder till oss och vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001.

Våra fenomenala konsulter behöver nu förstärka teamet med ytterligare en kollega. Älskar du, precis som vi, att lösa problem och finna nya lösningar? Då är vi nyfikna på dig och vad du kan! 

Vem söker vi?
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska IT. För oss är IT-nörd något positivt, vi imponeras av dig som har hittat din grej och brinner för den! Erfarenhet av serveradministration, databaser, SQL, GIS och Microsoft-IIS är meriterande. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, drivs av att ha eget ansvar och jobbar resultatinriktat. Självklart bryr du dig om dina kollegor och kunder samt ser dig själv som en viktig pusselbit av helheten.

Vad gör vi? 
Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra IT-system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi jobbar nära våra kunder och ser dem som en viktig del av vår familj. 

Dina arbetsuppgifter
Som IT-support hos oss jobbar du i ett kreativt konsultteam som hjälps åt att bemanna vår omtyckta support. Tillsammans med dina kollegor är du ett stöd för våra kunder. Dina arbetsuppgifter kan bestå av installation och uppgraderingar, konvertering av databaser, uppsättning av karturval eller analyser beroende på vad kunderna efterfrågar och beställer.

Varför bli en av oss? 
Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Vi är utspridda på tre kontor i olika delar av landet, men gör allt för att träffas så ofta vi kan. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och vi erbjuder dig förmåner som till exempel frukost, friskvård och sjukförsäkring.

Titta gärna in på en kopp kaffe, du hittar oss på Reveljgränd 5 (i11-området) i Växjö.

Är du nyfiken på vad vi gör?
Vårt verksamhetssystem VA-banken används i hälften av Sveriges kommuner.
Filmen nedan visar ett exempel på hur man tittar på filmade ledningar och underlättar arbetet genom att använda kartan.


Här ser du ett exempel på vårt program myCarta

myCarta WebMap är vår webbkarta som kan köras direkt i en webbläsare eller i en smartphone. Här kan du se hur en av våra kunder, Norrtälje kommun, har använt den för inrapportering av tallolja.

Läs mer om oss här >

Möt dina nya kollegor!
Här ser du vilka som jobbar hos oss.

Här kan du läsa mer om några av oss.

Skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: anne@aveki.se.

Välkommen med din ansökan senast den 20 april.
Frågor besvaras av vår vd, Anne Wolgast på 070-269 47 21 eller via mejl.