• banner
  • elite banner

Användarträff 2021

Vi fyller 20 år - välkommen på vår födelsedagsfest!

Användarträffen kommer att genomföras fysiskt!

Den 7-8 september är det dags för den 20:e Användarträffen som så klart hålls i staden där allt började - Växjö. På grund av pandemin blir årets fysiska träff en lite mindre och mysigare tillställning - men vi lovar att det fortfarande kommer att dyka upp lite överraskningar.

Anmälan till fysiskt deltagande är nu stängd, men du kan fortfarande anmäla dig till digitalt deltagande! Anmäl dig här, senast den 3 september.

Sänkt pris!
Vi vill så klart att så många som möjligt ska kunna vara med och fira vår 20-årsdag - även om det blir genom skärmen. Vi har därför sänkt priset för digitalt deltagande till 2 450 kr. (Det sänkta priset kommer så klart automatiskt ändras för alla som tidigare anmält sig till digitalt deltagande)

Workshops

Vid digitalt deltagande kan du inte medverka på våra workshops, men kameran kommer rulla, så du kan tjuvkika på dem som åskådare!

Här hittar du allt som rör Användarträffen och vi fyller på med mer information allteftersom. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Caroline Carlsson, 070-345 92 90.

Vi ser fram emot två intressanta och givande dagar tillsammans med er!

Anders, Andreas, Anne, Caroline, Chica, Christel, Daniel L, Daniel N, Eva, Fredrik, Gustav, Göran, Johan, Klas, Linn, Magnus, Maria, Marie, Mattias, Mikael, Mike, Miro, Patrik, Sofie, Stefan, Tom, Torkel

 

Information och priser

infobild

Anmälan

anmalan_webbbild

Program

programbild 2021_webb

Om hotellen

stadshotellet

Utställare

utstaellare

WaterAid

wateraid

Valbara pass

- information om workshops

platsannons

Om oss

paraplybild_hoest

För utställare

utstaellare_527x296

Digifysisk Användarträff

På grund av rådande läge har du möjlighet att välja om du vill delta på plats i Konserthuset eller digitalt. Alla föredragen kommer att sändas live och alla deltagare (fysiska och digitala) kommer att få länk till den inspelade sändningen. 

 

Varför ska jag vara med på Användarträffen?

Syftet med Användarträffen är, förutom att presentera nyheter och ge er inspiration, att ni ska få möjlighet att tycka till om hur våra system ska vidareutvecklas - det är ju ni som använder dem! Vilka förändringar behövs för att du ska få ännu bättre stöd för ditt dagliga arbete? Tanken är även att ge er chansen att träffa varandra för att få inspiration och utbyta erfarenheter. 

För oss är det ni användare som är viktigast och vi sätter stort värde på en öppen dialog med er under träffen. 

 

Tävling i utställningshallen

Missa inte möjligheten att gå runt och prata med utställarna under pauserna. De håller även i ett tävlingsmoment var i vår traditionsenliga utställartävling. De brukar alltid ha roliga tävlingar och det finns riktigt fina priser att vinna (priserna skänks av utställarna). Vinnarna presenteras under banketten.