• clarion topp
  • foeredrag topp
  • fruktfat topp
  • konferens topp
  • restaurang topp
droênarbild (6 av 9)

Användarträffen 2023

Vi hälsar dig varmt välkommen till årets Användarträff som denna gång hålls på fina Clarion Hotel Sign i Stockholm - ett stenkast från Centralstationen. I vanlig ordning bjuder vi på rykande färska nyheter i våra program och en massa inspirerande föredrag. Och inte minst träffar du utställare och branschkollegor från hela Sverige. 

Det finns platser kvar
Anmälan till konferensen är fortfarande öppen, men vi kan inte längre garantera logi. 
Önskar du logi, kryssa i detta i anmälan, så kontaktar vi dig efter att vi fått besked från hotellet om det går att lösa.

På de här sidorna hittar du all information om Användarträffen 2023. Vi fyller på med ny information här hela tiden, så kika gärna in med jämna mellanrum. 

Programmet är uppdaterat med nya föredrag - kika här!

Syftet med Användarträffen är, förutom att presentera nyheter och ge er inspiration, att ni ska få möjlighet att tycka till om hur våra system ska vidareutvecklas - det är ju ni som använder dem! Vilka förändringar behövs för att du ska få ännu bättre stöd för ditt dagliga arbete? Tanken är även att ge er chansen att träffa varandra för att få inspiration och utbyta erfarenheter. För oss är det ni användare som är viktigast och vi sätter stort värde på en öppen dialog med er under träffen. 

 

Information och priser

adobestock_544858256-[konvert]

Anmälan

anmaelan

Program

program

Valbara pass

va

Utställare

vamaessan bild

Information för utställare

adobestock_75447240

Om hotellet

clarion sign

Om oss

own_637922628432967549@daniel

Årets Förnyare

lampa foernyare

WaterAid

6908343896912677907