aveki_logotyp_orange_200

aveki gruppbild 527x296

HR-ansvarig med placering på vårt Växjökontor

Trygga, framåt, innovativa, omtänksamma, kreativa, lyhörda, familjära och glada! 

Orden ovan är inte våra egna, utan vad våra kunder säger om oss. 
Hos oss blir du en del av en glad familj med högt i tak. Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna företagskultur bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner är kunder till oss och vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. 

För att kunna fortsätta bygga gemenskap och kompetens behöver vårt team en dedikerad personalansvarig. Vår genuina personalkultur är nyckeln till vår framgång - vill du vara med att göra ett fantastiskt företag ännu bättre?  Då är vi nyfikna på dig och vad du kan!  

Vem söker vi? 
Alla brinner för olika saker, men för att lyckas i denna roll så behöver du älska att kommunicera och få andra människor att växa. Vi ser en nyfiken person som vill vara med och utveckla vår HR-process. Som person är du prestigelös, ansvarstagande och förtroendeingivande.

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • Akademisk examen inom HR eller motsvarande utbildning.
  • Flera års erfarenhet av personalansvar och ledningsarbete.
  • Språkmässigt behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter 
Du ingår i vår ledningsgrupp och är vår expert inom området för personal- och arbetsmiljöfrågor. Du arbetar aktivt med vår värdegrund och för att kunna förstå medarbetare och kunder är du ofta delaktig i den operativa processen. I din roll jobbar du nära vår kommunikationsavdelning för att skapa en helhet. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett familjärt och kundnära bolag.

Vad gör vi?  

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra IT-system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi jobbar nära våra kunder och ser dem som en viktig del av vår familj. 

Varför bli en av oss?
Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Vi är utspridda på tre kontor i olika delar av landet, men gör allt för att träffas så ofta vi kan. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid och vi erbjuder dig förmåner som till exempel frukost, friskvård och sjukförsäkring.

Titta gärna in på en kopp kaffe!
Du hittar oss på Reveljgränd 5 (i11-området) i Växjö.

Vill du veta mer om Aveki och oss avekianer? Kika här!
traeffa oss

Skicka in din ansökan redan idag
- urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. 
Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till: anne@aveki.se.

Välkommen med din ansökan senast den 10 september.

Frågor besvaras av vår vd, Anne Wolgast på 070-269 47 21 eller via mejl.