Vi förstärker våra fenomenala utvecklarteam med fyra nya tjänster


Vi söker

.Net utvecklare  Ansvarig DevOps  TestansvarigTrygga, framåt, innovativa, omtänksamma, kreativa, lyhörda, familjära
- och väldigt glada! 

Orden ovan är inte våra egna, det är vad våra kunder brukar säga om oss. Hos oss på Aveki blir du en del av en glad familj med högt i tak som gillar att göra roliga saker tillsammans! Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna företagskultur bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss och vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. 

Älskar du, precis som vi, innovation, att lösa problem och finna nya lösningar – och så klart, ha roligt på jobbet? Då kanske du hittar hem hos oss!

 


daniel

Vilka söker vi?

Vi söker dig som drivs av utmaningar och har en passion för att ständigt utvecklas. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, drivs av att ha eget ansvar och jobbar resultatinriktat. Självklart bryr du dig om dina kollegor och kunder och ser dig själv som en viktig pusselbit av helheten. Har du dessutom en positiv attityd samt är prestigelös och anser att humor är viktigt, då tror vi att du kommer trivas hos oss på Aveki. 

Vad gör vi?

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra IT-system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi jobbar nära våra kunder och ser dem som en viktig del av vår familj. 

hjaertan haender

Varför bli en av oss?

Vår företagskultur präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete. Vi delar med oss av vår kunskap och är öppna för varandras åsikter och idéer. Vi är utspridda på tre kontor i olika delar av landet, men gör allt för att träffas så ofta vi kan. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Vi är måna om en god balans mellan arbetsliv och fritid, därför erbjuder vi dig förmåner som till exempel en rejäl frukost, generös friskvård och sjukförsäkring.

Hos oss får du jobba kreativt i utvecklingsteam som arbetar agilt enligt Scrum. Teamet har ett stort gemensamt ansvar för att nå våra uppsatta mål och visioner. 

Läs mer om respektive tjänst via länkarna nedan

gruppbild cmyk

Möt dina nya kollegor

Vi har kontor i Växjö, Stockholm och Örebro. Vilket kontor vill du jobba på?

Kika här!

Skicka in din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till:
Elin Jonsson, HR-ansvarig

Välkommen med din ansökan senast den 25 januari.

Frågor besvaras av vår vd, Anne Wolgast på 070-269 47 21 eller via mejl.

 

.Net utvecklare

Vem söker vi? 
Vi söker dig som har en analytisk förmåga och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har fallenhet för att se helheten men kan också grotta ner dig i detaljer när så behövs. Du älskar utmanande problemställningar och gillar att skapa högkvalitativa lösningar med de senaste verktygen. Du brinner för logisk funktionalitet och vill veta varför saker är som de är.  Vi ser även gärna att du är initiativtagande och gillar att dela din kunskap inom teamet.

Vad blir din roll?
Du kommer att arbeta i något av våra agila utvecklingsteam med utveckling av våra verksamhetssystem. Du kommer att jobba med C# i vår utvecklingsmiljö Visual Studio med allt från backend-tjänster, webbapplikationer till avancerade desktoplösningar.  
 
För att lyckas i rollen tror vi att du bockar av ett flertal av dessa områden: 
• Några års erfarenhet av .NET utveckling i C# 
• Vana att jobba i en agil utvecklingsprocess 
• Vana att jobba strukturerat enligt beprövade mönster och designprinciper 
• Kunskap om geografiska informationssystem och relationsdatabaser 

 

Ansvarig DevOps

Som person drivs du av utmaningar och har en passion för att ständigt utvecklas. Du har god analytisk förmåga, lätt för att lära och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.  Du har fallenhet för att se helheten, men kan också grotta ner dig i detaljer när så behövs. 

Vill du vara med och forma vårt DevOps arbete - sök redan idag!
 
Vad blir din roll? 
Ett av Avekis huvudbudskap är att vi ska förenkla. Vi fortsätter att förenkla för oss själva genom att tillsätta en ansvarig person för DevOps. Din roll blir en integrerad del i våra utvecklingsteam och du ansvarar för att effektivisera flödet från kodrad till leverans. Du kommer att jobba med vår utvecklingsmiljö Azure DevOps med GIT, Pipelines och Artifacts. 
 
För att lyckas i rollen tror vi att du bockar av ett flertal av dessa områden: 

 • Ett par års erfarenhet eller mer från liknande arbetsuppgifter  
 • Erfarenhet från någon av de stora molnplattformarna som exempelvis Azure, AWS eller Google Cloud 
 • Erfarenhet av agilt arbetssätt kopplat till DevOps 
 • Erfarenhet av CI och CD 
 • Erfarenhet av .NET utveckling (C#) 
 

Testansvarig

Vem söker vi? 
Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten med god förmåga att samarbeta. Du gillar att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhet och tycker om att ta dig an komplexa problem. Du har god kännedom om testmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden. Du arbetar lika bra i ett team som enskilt, gillar utmaningar, är noggrann och självständig, men är inte heller den som tvekar att be om hjälp när det behövs. Är du dessutom kommunikativ och prestigelös, har en positiv attityd och anser att humor är viktigt, då tror vi att du kommer att lyckas i rollen och trivas hos oss på Aveki.  

Vad blir din roll? 
Som testare hos oss har du en viktig roll i något av våra uppdrag där du ansvarar för att planera och genomföra tester. Du är en del av våra utvecklingsteam med uppgift att stärka kvalitetsarbetet i vår produktutveckling. 

Dina arbetsuppgifter består till exempel av att
 • upprätthålla och vidareutveckla teamets teststrategi 
 • skapa, strukturera och genomföra testplan och testfall 
 • säkerställa kvalitet från dokumentation av krav till slutlig leverans till kund 
 • bidra med helhetsperspektiv och detaljkunskap utifrån produktens funktionalitet 
 • driva vidareutveckling inom testområdet och omvärldsbevakning 
 • planera och säkerställa att testdata och testmiljöer finns på plats 
För att lyckas i rollen tror vi att du bockar av ett flertal av dessa områden:
 • Ett par års erfarenhet eller mer från liknande arbetsuppgifter 
 • Erfarenhet av MS test manager, Azure DevOps, Jira eller liknande 
 • Erfarenhet av agila arbetsmetoder 
 • Erfarenhet av att skapa testfall/testscript och testdata samt genomfört tester 
 • Erfarenhet av att jobba med user stories och utforma testscenarios/testfall 
 • Hög samarbetsförmåga, kommunikativ, ansvarstagande och god problemlösningsförmåga 
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift 
Det är extra bra om du även
 • har erfarenhet av automatiserade tester, inklusive end-to-end tester 
 • är ISTQB-certifierad 
 • har erfarenhet av att införa nya system 
 • kan programmera (skapa automattester) 
 • har UX erfarenhet