Om oss

Om oss

Vi är en nyfiken och glad familj med en skön företagskultur. Med våra användarvänliga system, långa erfarenhet och vår samlade kompetens, kan vi stötta er på bästa sätt i det dagliga arbetet. Vi förenklar er vardag!

Våra produkter

Produkter

Ledorden i vår verksamhet är enkelhet, aktualitet och tillgänglighet. Vårt största fokus ligger på verksamhetsrutiner för att få in information från alla medarbetare i en organisation. 

Tjänster och support

Tjänster och support

Ibland behöver man lite hjälp för att hitta rätt med sin verksamhet. Vi erbjuder flera olika arbetskoncept som kan hjälpa er på vägen. 

 

Aktuellt

Användarträff Tylösand

2022-05-13

Nu kan du anmäla dig till årets roligaste träff!

Den 21-22 september ses vi på Hotel Tylösand för den rockigaste Användarträffen någonsin! Anmälningarna har redan börjat droppa in, ...

tisdagskaffe-hoesten21

2022-04-25

Välkommen på Tisdagskaffe

Varje tisdag kl. 15.00 bjuder vi på Tisdagskaffe. Du kan vara med på så många du vill - ta en kopp kaffe och häng på! Anmäl dig sena...

oeversvaemning

Har du redan glömt sommarens översvämningar?

Under vintern är det andra områden än våra nordliga breddgrader som drabbas av översvämningar. Det är då vi har chansen att förbered...

Vi är ett idésprakande gäng glada ingenjörer som jobbar i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö.

Anne Wolgast, VD

wateraid_ eliza powell

7 161 486

Så många steg gick vi på Aveki för att bidra i kampen för alla människors rätt till rent vatten. Som samarbetspartner till WaterAid deltog vi i deras kampanj "March For Water" under mars månad.

Läs mer om WaterAid och syftet med kampanjen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss!

Anmäl dig här

Nu är vi Aveki!

Lika glada, familjära, flexibla och innovativa - vi  förenklar bara och byter namn från VA-utveckling till Aveki. Och nej, vi är inte uppköpta och vi har inte gjort något dumt ;-) Vi plockade bara bort några bokstäver från vårt namn!