Om oss

Om oss

Vi är en nyfiken och glad familj med en skön företagskultur. Med våra användarvänliga system, långa erfarenhet och vår samlade kompetens, kan vi stötta er på bästa sätt i det dagliga arbetet. Vi förenklar er vardag!

Våra produkter

Produkter

Ledorden i vår verksamhet är enkelhet, aktualitet och tillgänglighet. Vårt största fokus ligger på verksamhetsrutiner för att få in information från alla medarbetare i en organisation. 

Tjänster och support

Tjänster och support

Ibland behöver man lite hjälp för att hitta rätt med sin verksamhet. Vi erbjuder flera olika arbetskoncept som kan hjälpa er på vägen. 

 

Aktuellt

Aveki hjärta

2022-12-09

Alla människor har rätt till rent vatten

Vi är samarbetspartner till WaterAid och stödjer deras viktiga arbete med att hjälpa människor i världens fattigaste samhällen att f...

aveki prosona

2022-10-10

Aveki ❤️ Prosona = sant

Aveki och Prosona fördjupar sitt samarbete för att öka kundnyttan. Framtiden är här och anpassningar till det digitala samhället mås...

Niklas och Anne

2022-09-22

Årets Förnyare 2022

Stort Grattis Niklas Eriksson, Örebro kommun, som blev utsedd till Årets Förnyare 2022!

Vi är ett idésprakande gäng glada ingenjörer som jobbar i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö.

Anne Wolgast, VD

Nu är vi Aveki!

Lika glada, familjära, flexibla och innovativa - vi  förenklar bara och byter namn från VA-utveckling till Aveki. Och nej, vi är inte uppköpta och vi har inte gjort något dumt ;-) Vi plockade bara bort några bokstäver från vårt namn!