Tillsammans med vår värdkommun Lumire hälsar vi dig varmt välkommen till Luleå och årets Användarträff. Missa inte när Användarträffen goes 60's! Anmäl dig senast den 4 juli.
kopia av anvaendartraeffen 2024 save the date 2 (1
 
Under årets March for Water gick vi på Aveki nästan 10 miljoner steg för allas rätt till rent vatten - och fick skön motion och frisk luft på köpet!
March for Water
 
2024-01-26 March for Water
Förra året gick vi på Aveki nästan 8 miljoner steg under March for Water. Registrera er kommun eller ert företag och utmana oss i år!
anna
 
2023-12-13 Vi önskar God Jul!
I år skänker vi pengar till Musikhjälpen och därför har vi skickat vårt julkort via mejl. Har du inte fått julkortet? Då kan du se det här!
julkort 23
 
2023-12-05 Decemberhälsning
Nu har vi skickat ut ett Nyhetsbrev med lite smått och gott som händer hos oss framöver. Och... vi ber om ursäkt för att vi döpt om er till Caroline...
oupps
 
Det blev Douglas Hansson, Höganäs kommun som tog hem utmärkelsen Årets Förnyare 2023. Stort GRATTIS! 🧡
Douglas Hansson
 
Snart semester, men först vill vi önska dig en fin sommar och tacka för första halvan av 2023. Läs vårt nyhetsbrev här!
gruppbild 368x368
 
Blir det Christopher, Douglas eller Fredrik som kammar hem utmärkelsen Årets Förnyare 2023? Din röst kan avgöra!
aarets foernyare 2023 kvadratisk
 
Under mars månad varje år genom­för Wa­t­erAid kam­pan­jen March for Wa­ter. För amdra året i rad var vi på Aveki med och gick för alla människors rätt till rent vatten.
WaterAid/DRIK/Habibul Haque
 
Varje tisdag under våren bjuder vi på inspiration och tips till ditt tisdagskaffe.
Tisdagskaffe
 
2023-03-01 March for Water
771 miljoner människor saknar tillgång till rent vatten i världen. I mars går vi för alla människors rätt till rent vatten – häng på du också!
WaterAid/DRIK/Habibul Haque
 
Den 27-28 september ses vi på fina Clarion Hotel Sign i Stockholm. Vi bjuder på rykande färska nyheter och inspirerande föredrag. Inte minst träffar du utställare och branschkollegor från hela Sver...
clarion sign
 
I mars går vi för en värld där alla har tillgång till rent vatten och där kvinnor och flickor slipper gå i timmar för att hämta vatten. Anmäl er kommun/företag till WaterAids kampanj March for Wate...
wateraid_ eliza powell
 
2023-01-16 Vidga vyerna!
I ett högaktuellt blogginlägg uppmanar Kent Alm kommuner som är på alerten att utnyttja den närmaste tiden med högt grundvattenstånd för att ta reda på hur grundvatten kommer in till spillvattennät...
Regn och solsken
 
Ännu ett år läggs till handlingarna och vi ser fram emot ett nytt roligt år tillsammans med alla avekianer, kunder och samarbetspartners. Vi önskar dig en fridfull jul och ett spännande nytt år!
Aveki önskar God Jul
 
2022-12-19 Vi har flyttat
Vårt Örebrokontor har flyttat in i nya fina lokaler och du hittar oss nu på Fabriksgatan 54 i Örebro. Varmt välkommen in på en kopp kaffe!
Örebrogänget
 
Vi är samarbetspartner till WaterAid och stödjer deras viktiga arbete med att hjälpa människor i världens fattigaste samhällen att få tillgång till rent vatten. Hjälp dem gärna med en slant i jul d...
Aveki hjärta
 
Aveki och Prosona fördjupar sitt samarbete för att öka kundnyttan. Framtiden är här och anpassningar till det digitala samhället måste ske kontinuerligt för att ta tillvara alla dess möjligheter.
aveki prosona
 
Stort Grattis Niklas Eriksson, Örebro kommun, som blev utsedd till Årets Förnyare 2022!
Niklas och Anne
 
2022-07-01 Sommarhälsning
Tack för ett härligt första halvår av 2022 - ett halvår som äntligen varit fyllt av fysiska möten!
daniel
 
Nu kan du kika på programmet för årets Användarträff på Tylösand!
Program
 
2022-05-30 Teknik i natur
Ett nytt blogginlägg från Kent Alm där han diskuterar hur vi (inte) använder oss av ny teknik och kunskaper vi har fått med åren. Hänsyn till naturens förutsättningar är ett måste om vi ska undvika...
Teknik i natur
 
Varje tisdag kl. 15.00 bjuder vi på Tisdagskaffe. Du kan vara med på så många du vill - ta en kopp kaffe och häng på! Anmäl dig senast kl. 14.30 samma dag.
tisdagskaffe-hoesten21
 
Under vintern är det andra områden än våra nordliga breddgrader som drabbas av översvämningar. Det är då vi har chansen att förbereda oss för nya prövningar när värmen är tillbaka. I ett nytt blogg...
oeversvaemning
 
Följ Malins resa där projektet drönargränser står i fokus tillsammans med digitalisering och kvalitetshöjande arbeten med fastighetsgränser.
dronargranser 368
 
2022-02-15 Var ses vi i vår?
Våren är fulladdad med mässor och träffar! Missa inte allt roligt som händer i vår - se var du kan träffa oss i vårt senaste nyhetsbrev!
Glada
 
I tredje avsnittet av Positionspodden diskuteras de digitala fastighetsgränserna i skogen. Vad görs idag och vad krävs för att komma framåt? Lyssna via Spotify, Apple eller länk i nyheten.
positionspodd 368
 
Det här året fyllde vi 20 år! Det firade vi bland annat med att byta namn från VA-utveckling till Aveki under årets Användarträff - där vi till vår stora glädje fick träffa några av er på riktigt i...
own_637749284394674445@jul webbanner 1200
 
2021-11-09 Tillsammans igen!
Äntligen får vi vara tillsammans på våra kontor igen. Det är en härlig stämning och aldrig långt mellan skratten. I höstens nyhetsbrev delar vi med oss av vad som är på gång hos oss just nu.
aveki grupp webb
 
Under hösten har vi laddat upp med en massa spännande Tisdagskaffen. Anmäl dig till dem du är intresserad av direkt, så missar du inget!
tisdagskaffe-hoesten21
 
Lika glada, familjära, flexibla och innovativa som vi alltid har varit - vi förenklar bara och byter namn från VA-utveckling till Aveki. Och nej, vi är inte uppköpta och vi har inte gjort något dum...
gruppbild cmyk
 
Nu har vi delat ut priset "Årets Förnyare" för tredje gången. I år gick priset till Malin Sträng, Värmdö kommun.
aarests foernyare 533x533
 
2021-09-04 Nu är vi Aveki!
Lugn, allt är precis som vanligt, vi förenklar bara och byter namn från VA-utveckling till Aveki.
aveki nyhet 600x600
 
Vi presenterar vår tredje nominerade - Elin Alsterhag. Elin har drivit och hållit ihop bygget med översvämningsskyddet i Arvika kommun.
elin
 
Nu har vi skickat ut vår sommarhälsning med lite smått och gott om vad som har hänt sen sist och vad som är på gång framöver. Ps! Nu kan du se programmet till Användarträffen!
strand nyhetsbrev
 
2021-06-22 I soffan
Under våren körde vi tre visionära livedialoger tillsammans med DHI. Har du missat sofforna - eller vill du se dem igen?
i soffan webb
 
Malin, Carl-Fredrik, Elin eller Emma & Patrik? Vem tycker du ska bli Årets Förnyare 2021? Alla som röstar är med i utlottningen av ett fint pris!
aarets foernyare
 
Se filmerna där de nominerade till Årets Förnyare presenterar sig och berättar om sitt arbete. Först ut är Emma och Patrik som är nominerade för sin innovativa och snabba utveckling av Talloljekart...
emma o patrik webb
 
Nu presenterar vi nästa Förnyare - Malin Sträng. Malin är initiativtagare till "Gränslös innovation - ett drönarprojekt".
malin straeng
 
Missa inte alla inspirerande och lärorika föredrag - var med på Användarträffen på distans! Anmälan till digitalt deltagande är öppen till den 3 september. Och du, vi har sänkt priset!
dont miss out
 
Under våren har vi haft en utvecklarpraktikant hos oss! Läs bloggen där Fatme Mustafa berättar om hur hon halkade in på utvecklarspåret och om sin tid som praktikant på VA-utveckling.
fatme cirkel1
 
Sommarens våldsamma regnoväder på flera håll i världen har startat en yrvaken debatt även hos oss i Sverige. Nu har ju trygga länder som Tyskland och Belgien drabbats extra hårt. Så illa kan det vä...
oeversvaemning
 
Det blir en lite mindre och mysigare träff än planerat, men vi är så glada att vi kan träffas! Vill du vara med digitalt? Anmälan är fortfarande öppen - och vi har sänkt priset!
anvaendartraeff
 
Vi har kommit fram till den sista av de nominerade - Carl-Fredrik Rydholm. Han är nominerad för förnyelsearbetet på Nynäshamns kommuns ledningsnät.
carl-fredrik
 
I vår sista soffa pratar vi med Glen, Jakob, Linnea och Fredrik på Göteborg Kretslopp och Vatten och det blir en dialog med temat "från avloppsnät till recipient".
i soffan webb
 
2021-04-29 Så ett frö...
Nu har vi skickat ut vårens nyhetsbrev där du bland annat får lite tips om smarta moduler och appar du kan ha användning för i ditt arbete med myCarta eller VA-banken. Dessutom får du veta mer om A...
saa ett froe
 
Vi pratar med Trollhättan Energi AB om samverkan ledningsnät och avloppsreningsverk. Dessutom får vi höra deras svar på frågorna från Svenskt Vatten och Vinnova.
i soffan webb
 
Det finns många eldsjälar därute och vi behöver din hjälp att hitta dem! Har DU en kollega som gjort något speciellt för branschen? Nominera hen till Årets Förnyare!
nominera 21
 
Den 13 april är det dags för NSVA att slå sig ner i vår soffa. Det blir en livlig dialog med temat "Från mätning till beslut utan omvägar?"
i soffan webb
 
Idag firar vi Supportens dag - grattis till världens bästa supportgäng! Se filmen...
supportens dag
 
Den 25 mars laddar vi upp inför vår trilogi "I soffan" med hjälp av inspel från Vinnova och Svenskt Vatten.
i soffan 25 mars
 
Kent Alm är tillbaka med ett nytt blogginlägg och den här gången riktar han uppmärksamheten mot läckagestatus.
i moerkret aer en katt alltid graa
 
2021-01-22 Tisdagskaffe
Varje tisdag fram till sommaren bjuder vi på inspirerande innehåll till eftermiddagsfikat. Ta en kopp kaffe och häng på!
tisdagskaffe bild ny
 
Du vet väl att det finns korta filmer med små, men värdefulla tips för bland annat myCarta Plan och VA-banken GO på vår YouTube-kanal?
vabanken go
 
I julkalenderns sista lucka hittar du en julhälsning från oss.
tomtemotbarncancer_527x296
 
Tiden går fort och det här ovanliga året går nu mot sitt slut. Innan vi tar julledigt passar vi på att önska dig en fin jul och ett riktigt gott nytt år!
julkalender webben
 
Häng med på en tidsresa genom vår historia - från 2001 till 2020. Var med och tävla i dagens lucka!
taevling
 
Nytt inlägg på bloggen! Nu riktar Kent Alm uppmärksamheten mot vattenledningsnätet och fokus kommer att ligga på förnyelse och drift. Inledningsvis skriver han om vattendistributionen
vattenkran
 
Den 25 september besökte Malin och Johan Simrishamn och det nyblivna Österlen VA. Se vad de hittade på där!
aeppeltjuven
 
Vi växer och behöver förstärka våra team i Växjö och Örebro med två utvecklare. En med fokus på webb- och apputveckling och en med inriktning mot CAD och 3D.
team
 
2020-10-02 Nu lyfter vi
Spännande saker händer när Värmdö kommun, LE34 och Aveki samarbetar. Se vår sneak peek film!
nu lyfter vi
 
Den 22 september var Malin och Johan i Växjö. Där blev det både besök på Växjö kommun och hos Aveki.
malin anne
 
Nu har Malin och Johan påbörjat sin resa i VA-Sverige. Under en vecka ska de ut och praktisera en dag på olika kommuner. Häng med på deras resa du också!
aaf webb
 
Sveriges modernaste Planmodul, Årets Förnyare på Roadtrip, kursveckor och Tisdagskaffe.... Ja, det är mycket som är på gång hos oss. I höstens nyhetsbrev får du dessutom veta lite mer om vår kolleg...
paraplybild_hoest
 
Äntligen är det dags för Tisdagskaffe igen! Häng på - vi kör igång den 15 september!
Tisdagskaffe
 
Vi letar efter kandidater till Årets Förnyare 2021 och behöver din hjälp! Vem tycker du har gjort något speciellt för branschen?
nominera 21
 
I och med klimatförändringarna behövs det nya sätt att hantera regnvatten. Hur kan man redan i planeringsstadiet lägga grunden till en god beredskap?
regn
 
I slutet av århundradet började man ifrågasätta synen på dimensioneringsprinciperna allt mer och man måste nu räkna med att det kan komma stora regn med hög intensitet. I det här blogginlägget disk...
blogg kent paraply
 
Nytt inlägg från Kent Alm på vår Blogg. Vilka åtgärder kan man göra för att minska belastningen av regnvatten?
brunn stoevlar 527
 
2020-06-30 Nyhetsbrev juni
Sommarens nyhetsbrev har landat. Vi önskar er alla en härlig sommar!
marie mfl
 
Vi går vidare i Kent Alms bloggserie för VA. Den här gången handlar det om problemet med dagvatten i avloppssystemet. Gå in och läs och diskutera på bloggen!
dagvatten blogg
 
Nu har vi delat ut vårt pris "Årets Förnyare" för andra gången. I år gick priset till Malin Jonsson, Luleå kommun.
malin jonsson nominerad
 
På onsdag kör vi! Är du med oss? Sista chansen att anmäla sig idag!
sista chansen
 
Vi behöver förstärka vårt team med en person som kan jobba med främst webb- och apputveckling.
gruppbild_527x296
 
Missade du att anmäla dig till Användarträffen? Ingen fara - vi förlänger till 27 maj.
foerlaenger anmaelan
 
Idag är det sista dagen att anmäla sig till vår digitala Användarträff! Vi ses väl?
anvaendartraeffen20
 
Den 3-4 juni flyttar ett filmteam in hos oss för att sända Användarträffen live via YouTube. Allt du behöver för att vara med är en dator och internet.
filmteamet
 
Vill du lyssna på Användarträffens föredrag från hängmattan? Inga problem - i år sänds Användarträffen live via webben. Anmäl dig senast den 20 maj.
foersta at webben
 
2020-04-20 Nyhetsbrev april
Just nu är det mycket som stannar upp, avbokas eller flyttas fram. Men vi fortsätter med full fart framåt. Läs vårt senaste Nyhetsbrev!
gruppbild_527x296
 
Kan olika rörmaterial ha olika livslängd och är det alltid själva rören som är problemet? Kent Alm delar med sig av sina tankar kring vattenledningsnätet i ett nytt blogginlägg.
roer_laecka
 
Vi ställer inte in - vi ställer om! Varmt välkommen till den första digitala Användarträffen någonsin! Anmäl dig senast den 20 maj.
at webb
 
"Problem och insatser styr hela vår verksamhet". Den här gången får ni veta mer om Johan och varför han är nominerad till Årets Förnyare.
johan nyholm
 
"Gör det så enkelt som möjligt!" Intervju med Petter Walan, Vakin.
petter walan_5
 
Javisst, det fungerar alldeles utmärkt! Se vår film!
utbildning
 
Vi på Aveki håller igång för fullt och var vi än befinner oss finns vår hjälp att tillgå – precis som vanligt.
gruppbild_527x296
 
Vår utgångspunkt och förhoppning är att genomföra Användarträffen den 3-4 juni som planerat. Blir det förändringar kommer vi att gå ut med detta i god tid.
corona
 
"Skaffa en bra kollega, kavla upp ärmarna och ha kul!" Intervju med Malin Jonsson, Luleå kommun.
malin jonsson nominerad
 
"Man måste våga för att komma framåt!" Läs intervjun med Anders Persson, Mariestads kommun.
anders persson 527
 
Vem av de fyra nominerade tycker du ska bli Årets Förnyare 2020? Rösta och var med i utlottningen av ett hotellpaket!
aaretsfoernyare_527x296
 
Nu kan du anmäla dig till Användarträffen 2020.
tylosand_527x296
 
Kent Alm lyfter problemet kring den framtida avvattningen i ett nytt blogginlägg.
bebyggelse
 
Nu finns det ett nytt inlägg från Kent Alm på Bloggen!
samhaelle
 
Vet du inte vad du ska köpa i julklapp? I kalenderns fjärde lucka får du ett julklappstips som gör skillnad 💝
lucka 4
 
På Användarträffen 2019 fick Jocke Jansson ta emot priset Årets Förnyare. Nu behöver vi din hjälp! Vem tycker du har gjort en framstående insats inom branschen under året?
lucka 3
 
Nu kan du läsa Kent Alms fjärde inlägg på Bloggen
grundvatten
 
För att ta reda på var de största tillskotten av grundvatten sker brukar man göra nattmätningar. Mätningen görs under småtimmarna när vattenkonsumtionen är låg.
kent
 
Nu är första luckan i vår Adventskalender öppen. Välkommen in och kika!
adventskalendern19
 
Nytt inlägg på Bloggen - in och läs!
mycarta plan
 
Nytt på Bloggen! Vad har Zlatan med ledningsnätet att göra?
naetzlatan
 
Inspektera era brunnar med högupplösta 360-graders bilder med VR-inspekt från vår samarbetspartner Brunnsinspektion Sverige AB. Full integration i VA-banken med automatisk import av bildmaterialet.
brunnsinspektion
 
Nytt inlägg på Bloggen!
kent_blogg2_527x296
 
Diskussion om kvalitetsparametrarna i vår tids digitaliseringshysteri på Växjökontoret.
mikael 527x296
 
2019-06-27 Nyhetsbrev juni
Vi börjar göra oss redo inför semestern, men innan vi checkar ut för sol och bad har vi gjort en liten summering av vad som hänt på senaste tiden och vad som väntar efter sommaren.
sommarskoj19_527x296
 
Den här gången delar Mikael Johansson med sig av sina tankar kring hur man ska förhålla sig till digitaliseringen. Vem tillåts ställa sig vid sidan om? Vill man det – och vågar man det?
mikael_johansson
 
Nu är första steget taget mot fjärrvärme och fjärrkyla och vi kan stolt presentera Energibanken för detta segment.
energibanken
 
2019-05-31 Bloggen
Du har väl inte missat vår blogg? Där kommer vi att skriva om olika tips och idéer som kan vara till hjälp för dig i din vardag.
kent_368x206
 
För första gången har vi delat ut vårt pris, Årets Förnyare. I år gick priset till Jocke Jansson, Eda kommun.
jocke
 
Den 22-23 maj är vi på Användarträff och träffar alla våra härliga kunder. Under de här dagarna kan det vara lite svårt att nå oss på telefon.
yasuragi
 
2019-05-15 Nyhet! TA-plan
Nu kan du skapa TA-planer i VA-banken och myCarta.
jocke ta
 
Så beskriver Sebastian Elfström på Sörmland Vatten VA-banken i deras interna nyhetsbrev.
vaifokus
 
Hotellet är nu fullbokat, men det finns ett fåtal konferensplatser kvar.
yasuragi
 
Den 4 juni 2019 upphör Lantmäteriet med tjänsten ArkenProxy som idag ger tillgång till de förrättningsakter som finns i Lantmäteriets arkiv. ArkenProxy ersätts av direktåtkomsttjänsten Akt Direkt.
ark direkt
 
Vet du vad du äger? Lantmäteriet har tagit fram en film som handlar om vikten av att använda information till det den är avsedd för.
vet du vad du aeger
 
Vi stödjer Team Rynkeby - God Morgon Växjö, vars främsta syfte är att samla in pengar till barn med cancer.
Rynkeby_nyhet
 
Fjärde advent och dags för sista luckan i vår kalender. Idag får vi veta hur Karin Mikkelsen och Rikke Høegh Jensen, Technical Designers på Vejen Forsyning i Danmark, arbetar med VA-banken för att ...
danmark
 
Vi önskar er en God Jul och ett strålande nytt år! I vår julhälsning får du bland annat en sneak peek på kommande nyheter i version 2019.1.
julkort 2018webb
 
Nu kan du anmäla dig till Användarträffen 2019 på Yasuragi.
yasuragi
 
Redan tredje advent och dags för den tredje luckan i vår kalender. Maximilian Löfgren arbetar som Landskapsingenjör på Kyrkogårdsförvaltningen i Malmö. Han berättar om hur de jobbar med vårt prog...
tredje advent maximilian webb
 
Andra advent och dags för en ny lucka i vår kalender. Den här gången berättar Jonas Tjörnbo, systemutvecklare på Kalmar Vatten, om hur de jobbar för att utveckla och driva arbetet med VA-banken fra...
Jonas Tjörnbo
 
I årets kalender är vi glada över att kunna presentera några av våra fina kunder. Kalendern består av fyra luckor och i samband med varje advent kommer en ny lucka. Först ut är GIS-ingenjören Gunne...
foersta advent gunnel_webb
 
2018-11-12 Välkomna NSVA
Vi hälsar NSVA varmt välkomna till vår stora familj!
Green_heart_368x207
 
Ledig tjänst: Är du en riktig nörd som älskar att lösa problem och klura på nya lösningar?
alla
 
2018-11-02 Invent GO - ute nu!
Kontorets kartor på fickan när du ska inventera fastigheter.
app_hand_nyhet_527x296
 
2018-09-20 Nyhetsbrev juni
Läs vårt senaste nyhetsbrev!
sommar_nyhetsbrev
 
Den 22-23 maj ses vi på Yasuragi Hasseludden, ett fridfullt spa i japansk anda, vackert beläget i Stockholms skärgård.
yasuragibad
 
Vi hoppas att du har haft två givande och roliga dagar och att du har en massa inspiration och ny kunskap med dig hem.
mycarta_song
 
Den 16-17 maj är vi på Användarträff i Malmö och träffar alla våra härliga kunder.
scandic triangeln
 
Vi har nu skickat ut Personuppgiftsbiträdesavtal till alla våra befintliga supportavtalskunder.
linn_farg
 
Det är nog inte många som har undgått debatten om GDPR - EU:s nya dataskyddsförordning som träder i kraft den 25 maj, med syfte att stärka personuppgiftsskyddet för alla EU-medborgare. Hur förbered...
linn_farg
 
Hantera Ledningskollens ärenden direkt i VA-banken och myCarta. I version 4.9 finns flera nya funktioner och Ledningskollen finns nu även för myCarta.
Ledningskollen
 
Det finns fortfarande platser kvar till årets Användarträff i Malmö.
scandic triangeln
 
2018-01-08 Nya utmaningar
Kent flyttar till Härjedalen och slutar hos oss den 7 januari.
kent_nyhet
 
I vår julhälsning kan du bland annat kan läsa om vår syn på problemen med VA-ledningsnätet.
godjul_2018
 
Så skapade vi ett Superföretag – 8 framgångsrika företagsledare ger sina bästa tips, Anne är en av dem!
Anne
 
För andra gången är vi utsedda till Superföretag av Veckans Affärer och Bisnode.
superfoeretag17
 
2017-10-17 Nyhetsbrev oktober
Vad är på gång hos oss? Missa inte vårt senaste nyhetsbrev.
nyhet_nb
 
2017-10-14 Statusvärdering
Har du ställt en diagnos på era VA-system? Vilka delområden har flest problem och hur ser er bedömning ut av situationen idag?
statusvaerdering
 
2017-09-14 myCarta BAL
Örebro och Karlskoga kommun har gått i skarp drift med lägenheter i BAL. Detta innebär att vi nu kan erbjuda en komplett lösning för BAL.
FR Direkt
 
2017-07-03 Nyhetsbrev juli
Vi önskar dig en härlig sommar! Missa inte vårt senaste nyhetsbrev.
bat_nyhet
 
I sommar ska Anne cykla till Paris med Team Rynkeby - God Morgon Växjö för andra gången. Team Rynkeby - God Morgon Växjös främsta syfte är att samla in pengar till barn med cancer och deras familje...
Rynkeby_nyhet
 
I samband med att Anne var en av finalisterna i "Årets mest företagsamma människa i Kronoberg", gjordes en intervju som ni nu kan läsa på Svenskt näringslivs hemsida.
Anne
 
Idag har vår fina och duktiga medarbetare Marie Ansmo jobbat hos oss i 10 år!
Marie_nyhet
 
2017-01-23 myCarta BAL
Karlskoga kommun har som första myCarta BAL kund blivit godkända för att arbeta med tjänstebaserad uppdatering.
FR Direkt
 
Nu har vi dragit vinnare i tre av våra fyra tävlingar och gratulerar Lennart, Sören och Anna till biobiljetterna. Du kan fortfarande vara med och rösta på pepparkakshus och vara med i utlottninge...
julkalender_webb
 
Nu har vi skickat ut ett nytt nyhetsbrev. Den här gången får du bland annat veta mer om Kent Romppala och Stefan Peterson.
dancing-santa
 
Kent Romppala berättar om sina tankar kring svensk geoprocess i en artikel om VISGIS-träffen på Lantmäteriets hemsida.
kent_368x207
 
Anne är en av fem finalister i "Årets mest företagsamma människa" i Kronobergs län.
Anne
 
2016-10-26 Ledig tjänst
Är du en idérik systemutvecklare som vill arbeta i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö? Vi söker nu en medarbetare till vårt Växjökontor.
Systemutvecklare_nyhet
 
Eniac Data AB och Aveki i Växjö AB har tecknat ett samarbetsavtal gällande GIS-programvaror för digitala kyrkogårdskartor.
Eniac_VAutv_nyhet
 
2016-07-29 Ledig tjänst
Är du en idérik systemutvecklare som vill arbeta i en prestigelös, kreativ och dynamisk arbetsmiljö? Vi söker nu en medarbetare till vårt Stockholmskontor.
gps
 
Idag avslöjade Växjö Kommun och Företagarna att Anne Wolgast är årets företagare i Växjö.
Anne_aretsforetagare
 
2016-06-22 Entreprenadaktuellt
Idag kan man läsa om oss i tidningen Entreprenadaktuellt!
nyhetwebb
 
2016-06-07 Ny hemsida
Nu har vi lanserat vår nya hemsida - välkommen att kika runt.
hemsida
 
Den 1 juli slår vi upp portarna till vårt kontor i Örebro.
Örebro_nyhet
 
2015-10-15 Gasellföretag 2015
Vi är ett Gasellföretag 2015!
Gasell_vinnare_2015
 
Vi har av tidningen Veckans Affärer och Bisnode, blivit utnämnda som ett av Sveriges Superföretag 2015.
vas-superforetagen-2015_webb
 
2015-04-29 Smålandsposten
I smålandsposten den 29 april, berättade Anne bland annat om Avekis starka tillväxt under de senaste åren.
Anne