Nu kan du anmäla dig till årets Användarträff!

clarion sign

Den 27-28 september ses vi på fina Clarion Hotel Sign i Stockholm. Vi bjuder på rykande färska nyheter och inspirerande föredrag. Inte minst träffar du utställare och branschkollegor från hela Sverige.

Varmt välkommen till Clarion Hotel Sign i Stockholm för två inspirerande och lärorika dagar! 
Här hittar du all information om Användarträffen 2023. Snart lägger vi även ut  ett preliminärt program - håll utkik! Vi fyller på med ny information hela tiden, så kika gärna in med jämna mellanrum. 

Anmäl dig senast den 21 juni! 

Till anmälan

Vill du hålla föredrag?
Har du något du vill förmedla till dina branschkollegor på Användarträffen? Eller har du förslag på någon som skulle kunna hålla ett föredrag? Kontakta Anne Wolgast.

Syftet med Användarträffen är, förutom att presentera nyheter och ge er inspiration, att ni ska få möjlighet att tycka till om hur våra system ska vidareutvecklas - det är ju ni som använder dem! Vilka förändringar behövs för att du ska få ännu bättre stöd för ditt dagliga arbete? Tanken är även att ge er chansen att träffa varandra för att få inspiration och utbyta erfarenheter. För oss är det ni användare som är viktigast och vi sätter stort värde på en öppen dialog med er under träffen. 

2023-02-20