Om oss

Om oss

Vi är en nyfiken och glad familj med en skön företagskultur. Med våra användarvänliga system, långa erfarenhet och vår samlade kompetens, kan vi stötta er på bästa sätt i det dagliga arbetet. Vi förenklar er vardag!

Våra produkter

Produkter

Ledorden i vår verksamhet är enkelhet, aktualitet och tillgänglighet. Vårt största fokus ligger på verksamhetsrutiner för att få in information från alla medarbetare i en organisation. 

Tjänster och support

Tjänster och support

Ibland behöver man lite hjälp för att hitta rätt med sin verksamhet. Vi erbjuder flera olika arbetskoncept som kan hjälpa er på vägen. 

 

Aktuellt

gruppbild 368x368

2023-06-29

Vi önskar dig en skön sommar!

Snart semester, men först vill vi önska dig en fin sommar och tacka för första halvan av 2023. Läs vårt nyhetsbrev här!

aarets foernyare 2023 kvadratisk

2023-06-05

Rösta på Årets Förnyare 2023

Blir det Christopher, Douglas eller Fredrik som kammar hem utmärkelsen Årets Förnyare 2023? Din röst kan avgöra!

WaterAid/DRIK/Habibul Haque

2023-04-03

Vi gick 7 771 829 steg!

Under mars månad varje år genom­för Wa­t­erAid kam­pan­jen March for Wa­ter. För amdra året i rad var vi på Aveki med och gick för a...

Användarträffen 2023

Årets program bjuder som vanligt på rykande färska nyheter och inspirerande föredrag. Vi ses på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 27-28 september!

Bland godbitarna i programmet hittar du bland annat "Översvämningar och skyfall", "Nu är vi redo för 3D" samt "Flö daj för framtiden - här kommer metaverse". Spännande - eller hur!

Anmälan är öppen så länge det finns konferensplatser kvar.

Läs mer och anmäl dig här

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss!

Anmäl dig här

Nu är vi Aveki!

Lika glada, familjära, flexibla och innovativa - vi  förenklar bara och byter namn från VA-utveckling till Aveki. Och nej, vi är inte uppköpta och vi har inte gjort något dumt ;-) Vi plockade bara bort några bokstäver från vårt namn!