Om oss

Om oss

Vi är en nyfiken och glad familj med en skön företagskultur. Med våra användarvänliga system, långa erfarenhet och vår samlade kompetens, kan vi stötta er på bästa sätt i det dagliga arbetet. Vi förenklar er vardag!

Våra produkter

Produkter

Ledorden i vår verksamhet är enkelhet, aktualitet och tillgänglighet. Vårt största fokus ligger på verksamhetsrutiner för att få in information från alla medarbetare i en organisation. 

Tjänster och support

Tjänster och support

Ibland behöver man lite hjälp för att hitta rätt med sin verksamhet. Vi erbjuder flera olika arbetskoncept som kan hjälpa er på vägen. 

 

Aktuellt

tisdagskaffe hoesten 23 webb

2024-02-19

Tisdagskaffet är tillbaka!

Äntligen! Den 5 mars kör Tisdagskaffet igång igen. Varje tisdag bjuder vi på inspiration och tips till ditt Tisdagskaffe.

aarets foernyare

2024-02-01

Nominera till Årets Förnyare 2024

Vet du någon som har gjort något speciellt inom branschen - kanske din kollega? Fram till den 1 april kan du nominera till Årets För...

sofie kurs 368x368

2024-02-01

Vårens Kursvecka

Vecka 17 erbjuder vi ett flertal onlinekurser i Energi- och VA-banken och myCarta. Har ni nya användare eller vill ni lära er mer?

svv

Rörnät och Klimat

Vi ses väl på Rörnät och Klimat i Malmö den 19-20 mars? Konferensen som riktar sig till dig  som jobbar operativt med rörnät och till dig som arbetar med strategiska frågor och samhällsplanering. 

Läs mer

Foto: Kartdagarna, Kartografiska sällskapet

Kartdagarna - Innovationskraften i geodata

Den 16-18 april träffar ni oss på årets Kartdagar i Göteborg.  Det kommer att bli inspirerande, lärorika och trevliga dagar i en stad med många samhällsbyggnads-projekt på gång. Varmt välkommen till monter 13.

Läs mer 

elite park avenue

Vattenstämman 2024

Vattenstämman arrangeras varje år av Svenskt Vatten, denna gång tillsammans med Kungsbacka, Mölndal och Härryda på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. 

Vi är så klart på plats - kom och prata med oss om hur VA-banken kan förenkla din vardag!
Läs mer 

vamaessan banner 608x608

VA-mässan

Den 24-26 september ses vi på VA-mässan i Jönköping. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter (B04:110) och prata om hur vi kan förenkla vardagen för just er kommun!

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss!

Anmäl dig här