Om oss

Om oss

Vi är en nyfiken och glad familj med en skön företagskultur. Med våra användarvänliga system, långa erfarenhet och vår samlade kompetens, kan vi stötta er på bästa sätt i det dagliga arbetet. Vi förenklar er vardag!

Våra produkter

Produkter

Ledorden i vår verksamhet är enkelhet, aktualitet och tillgänglighet. Vårt största fokus ligger på verksamhetsrutiner för att få in information från alla medarbetare i en organisation. 

Tjänster och support

Tjänster och support

Ibland behöver man lite hjälp för att hitta rätt med sin verksamhet. Vi erbjuder flera olika arbetskoncept som kan hjälpa er på vägen. 

 

Aktuellt

anne marie

2023-03-20

Rörnät och Klimat

Den 21-22 mars deltar vi på Svenskt Vattens årliga konferens "Rörnät och Klimat" (RÖK) på Gothia Towers i Göteborg. Varmt välkommen ...

vaar

2023-03-17

Kursvecka v.17-18

Nu är dags att anmäla sig till vårens utbildningar i myCarta och myCarta Plan.

Tisdagskaffe

2023-03-14

Tisdagskaffet är tillbaka!

Den 21 mars drar vi igång vårens Tisdagskaffe! Stefan, Alexander och Fredrik är först ut - missa inte "Skriv ut layoutserie med dat...

Bli en del av vårt team!

Vill du jobba på ett företag där kulturen präglas av familjär omtanke, nyfikenhet och gott samarbete? Nu har du chansen - vi söker just nu en GIS/IT-konsult och en .Net-utvecklare!

Läs mer

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss!

Anmäl dig här

Nu är vi Aveki!

Lika glada, familjära, flexibla och innovativa - vi  förenklar bara och byter namn från VA-utveckling till Aveki. Och nej, vi är inte uppköpta och vi har inte gjort något dumt ;-) Vi plockade bara bort några bokstäver från vårt namn!